Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Οπαδοί τα «έσπασαν» πριν το Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ!!

Λίγο πριν την έναρξη του Ανόρθωση - ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος, οπαδοί των δύο ομάδων συναντήθηκαν λίγο πριν τις 16:30 στην περιοχή του κυκλικού κόμβου του λιμανιού, την οποία μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης! Επίθεση σε δημοσιογράφο και κάμεραμαν του ΡΙΚ! Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μερίδα των οπαδών της Ανόρθωσης είχαν στήσει καρτέρι στους ΑΠΟΕΛίστες, τους οποίους υποδέχθηκαν με πέτρες, βόμβες μολότοφ και κροτίδες… Οι δεύτεροι δεν άργησαν να αντιδράσουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν τα επεισόδια.
Οπαδοί και από τις δύο ομάδες φέρονται να προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην περιοχή, ενώ δεν δίστασαν να επιτεθούν σε συνεργείο του ΡΙΚ που έσπευσε στη σκηνή για να καταγράψει εικόνες, αποσπώντας από τον κάμεραμαν την κάμερα του.
Οι ταραξίες επιτέθηκαν στη δημοσιογράφο του ΡΙΚ, την οποία κτύπησαν στο κεφάλι, της απέσπασαν το κινητό της τηλέφωνο και προκάλεσαν ζημιές στο αυτοκίνητο της.
Η δημοσιογράφος και ο κάμεραμαν βρίσκονται αυτή την ώρα στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, όπου δίνουν κατάθεση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέλη της Αστυνομίας, που έσπευσαν στο σημείο, πέρασαν χειροπέδες σε τρία πρόσωπα, δύο οπαδούς της Ανόρθωσης και έναν οπαδό του ΑΠΟΕΛ.
Πηγή: CyprusTimes

Δεν υπάρχουν σχόλια: