Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Μπέρνλι – Λέστερ!! (preview)

Ένα παιχνίδι... αίμα κι άμμος! Η Μπέρνλι που ακόμα κι αν δεν μπορεί να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει απέχει μόλις δύο βαθμούς από την σωτηρία, υποδέχεται για την 34η αγωνιστική την εκπληκτική Λέστερ που το έχει πάρει απόφαση να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ και το δείχνει με τις εμφανίσεις και τους βαθμούς στα τελευταία ματς!
Ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους που έχουν μεταμορφωθεί σε... θηρία που δεν λογαριάζουν από ονόματα αντιπάλων και κοιτούν μονάχα τον τρόπο με τον οποίο θα σκοράρουν και θα νικήσουν, το φινάλε του πρωταθλήματος μοιάζει με... άνετο μονοπάτι προς την παραμονή.
Με τρεις σερί νίκες και τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που απομένουν για το φινάλε να τα έχει εντός έδρας, η Λέστερ κάνει ακόμα και τους πιο δύσπιστους να ποντάρουν πλέον στην επιτυχία της.
Οι «αλεπούδες» επικράτησαν στο τελευταίο ματς με σκορ 2-0 της Σουόνσι, σε αντίθεση με τη Μπέρνλι που τις υποδέχεται μετά το 1-0 από την Έβερτον, σε αναμέτρηση όπου έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.
Με μόλις μια ισοπαλία και τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα ματς, το σύνολο του Σον Ντάις μπορεί να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από 33 αγωνιστικές, όμως η επιβίωση απέχει αυτή τη στιγμή μόλις δύο βαθμούς, αν και έχει ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Χαλ που «ακροβατεί» αλλά και τη σημερινή του αντίπαλο. Τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολα από την θέση στην οποία βρίσκεται η Λέστερ, όμως ουδείς μπορεί να αποκλείσει τίποτα...
Επί του αγωνιστικού, η Μπέρνλι ο Άσλεϊ Μπαρνς είναι τιμωρημένος, ενώ οι Μάρνεϊ και Λονγκ είναι εκτός με προβλήματα τραυματισμών.
Αμφίβολος για τους φιλοξενούμενους ο Νιούτζεντ με πρόβλημα στη γάμπα, διαθέσιμος ο Βασιλέφσκι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Μπέρνλι (4-4-2): Χίτον – Τρίπιερ, Νταφ, Σάκελ, Μι – Μπόιντ, Άρφιλντ, Τζόουνς, Κάιτλι – Βόουκς, Ινγκς
Λέστερ (3-5-2): Σμάιχελ – Μόργκαν, Χουτ, Βασιλέφσκι – Ολμπράιτον, Βάρντι, Καμπιάσο, Κινγκ, Σλοπ – Κράμαριτς, Ουγιόα
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: