Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ελαμπντελαουί: «Θέλω το βήμα παραπάνω»


Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έκρυψε μιλώντας σε νορβηγική εφημερίδα πως επιθυμεί αργά ή γρήγορα να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην καριέρα του, αλλά ξεκαθάρισε πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Ελαμπντελαουί: «Θέλω το βήμα παραπάνω»
Ευχαριστημένος από όσα έχει βιώσει στον Ολυμπιακό είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αλλά δεν κρύβει πως θα ήθελε να κάνει ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

«Δεν έχω πολλά να πω για το θέμα. Είναι πάντα ευχάριστο να υπάρχει ενδιαφέρον για σένα γιατί αυτό σημαίνει ότι παίζεις καλά, όμως δεν θα ήθελα να μιλήσω για άλλους συλλόγους. Γνωρίζω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές χώρες, όμως όπως είπα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να μιλήσουμε. Δεν υπάρχει νόημα άλλωστε. Δεν είναι σωστό να μιλάμε για κάτι τέτοιο τώρα, χωρίς να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», ανέφερε ο Νορβηγός μπακ.

«Αυτό που σίγουρα θα θέλω από την επόμενη ομάδα μου είναι να πάω εκεί και να παίζω. Όταν έχεις παίξει βασικός σε μια ομάδα, δεν θες να πας σε μια άλλη, έστω και καλύτερη και να μην παίζεις καθόλου. Θα πρέπει η επόμενη ομάδα μου να μου εξασφαλίζει την εξέλιξή μου ως ποδοσφαιριστή», πρόσθεσε.

«Σίγουρα υπάρχουν καλύτερες ομάδες από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ. Όπως όμως είπα και νωρίτερα, δεν σκοπεύω να παίξω εδώ σε όλη την καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα βήμα παραπάνω. Υπάρχουν καλύτερα πρωταθλήματα, καλύτερες ομάδες. Που θα καταλήξω δεν το ξέρω. Εγώ θέλω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και από κει και πέρα βλέπουμε...», συνέχισε.

Ερωτηθείς αν θα ήταν πισωγύρισμα να πάει σε ομάδα εκτός Champions League, απάντησε: «Όχι, όχι αναγκαστικά. Εξαρτάται από το πρωτάθλημα και το ποια ομάδα θα ήταν αυτή. Βεβαίως, εννοείται ότι όταν έχεις παίξει στην κορυφαία διοργάνωση, θες να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι σε αυτή όλο και περισσότερο. Όμως σίγουρα εξαρτάται από το πρωτάθλημα και τον σύλλογο, επαναλαμβάνω».

Τέλος, για την αγαπημένη του ομάδα και αν θα μπορούσε να πάει σε αυτήν, είπε: «Πάντα μου άρεσε η Μπαρτσελόνα, είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Ο Ντάνι Άλβες είναι λίγο κουρασμένος τώρα. Τα’ χει πάει πολύ καλά όλα για μεγάλο χρονικό διάστημα και ίσως χρειάζονται έναν νέο μπακ σαν και μένα (σ.σ. γέλια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια: