Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Στόουκ – Σάντερλαντ!! (preview)

Η επιχείρηση σωτηρίας για τη Σάντερλαντ συνεχίζεται στο «Μπριτάνια» όπου αντιμετωπίζει την άνετη Στόουκ για την 34η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μόλις δύο νίκες στα τελευταία 15 ματς οι «μαυρόγατες», άνετοι στην πρώτη δεκάδα οι «πότερς».
Η πρόσληψη του Ντικ Άντβοκατ που διαδέχθηκε τον Γκουστάβο Πογιέτ μπορεί να έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής μονάχα μια νίκη στο ντέρμπι με τη Νιούκαστλ, όμως, η Σάντερλαντ έχει καταφέρει να βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, έστω και σε απόσταση αναπνοής. Μετά το σημερινό, υπάρχουν παιχνίδια κόντρα στις Έβερτον, Άρσεναλ, Τσέλσι, Σαουθάμπτον και Λέστερ, πράγμα που κάνει απαραίτητο το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Στόουκ. Όπως και να 'χει, η ομάδα του Tyneside δεν κατάφερε να επενδύσει στη νίκη (1-0) επί της Νιούκαστλ και διασύρθηκε από την Κρίσταλ Πάλας με το τελικό 4-1.
Οι γηπεδούχοι πήραν νίκη (2-1) και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στη Σαουθάμπτον πριν από μια εβδομάδα και βρίσκονται άνετοι στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα. Η προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του Χιουζ για να πάρει το «τρίποντο» φανέρωσε ένα σύνολο με στόχο να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν καλύτερο φινάλε και σε καμία περίπτωση να χαλαρώσει. Η εντολή του προπονητή, άλλωστε, είναι ξεκάθαρη, αφού θέλει να ξεπεράσει η Στόουκ το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στην ιστορία της παρουσίας της στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με την καλύτερη επίδοσή της να είναι 50 βαθμοί και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στους 46.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πίτερ Οντεμβίγκι που τραυματίστηκε τον περασμένο Αύγουστο ενδεχομένως να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην αποστολή της Στόουκ, ενώ και ο Στίφεν Άιρλαντ είναι διαθέσιμος, σε αντίθεση με τον Μαρκ Μουνιέσα.
Κανονικά υπολογίζει ο Ντικ Άντβοκατ τον Άνταμ Τζόνσον παρά τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για την αποπλάνηση της ανήλικης κοπέλας, ολοκληρώνει την τιμωρία του ο Λάρσον, εκτός ο Φλέτσερ μαζί με τους Μπράουν, Τζιακερίνι και Αλβάρες.

Πιθανές ενδεκάδες:

Στόουκ (4-2-3-1): Μπέγκοβιτς – Πίετερς, Σόουκρος, Κάμερον, Βόλσιντ – Γουέλαν, Ενζονζί – Αρναούτοβιτς, Άνταμ, Ντιούφ – Γουόλτερς
Σάντερλαντ (4-3-3): Παντίλιμον – Τζόουνς, Βεργίνι, Ο'Σέι, Φαν Άνολτ – Γκόμες, Κάτερμολ, Ρόντουελ – Ντεφό, Γκρέιαμ, Γουίκαμ
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: