Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Τσάμπιονσιπ – 45η αγωνιστική!! (preview)

Μία στροφή πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η Γουότφορντ κρατάει την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στα χέρια της, γι' αυτό και θέλει τη νίκη επί της Μπράιτον για να πάει με πλεονέκτημα στην τελευταία αγωνιστική. Την Μπόλτον αντιμετωπίζει η 2η Μπόρνμουθ.
Μόνο τη νίκη επί της Μπράιτον μπορεί να σκέφτεται η Γουότφορντ (85 β.), για να πάει με αέρα... πρωτοπόρου την τελευταία αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ. Οι «σφήκες» μπορούν μάλιστα να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα μία «στροφή» πριν το τέλος, παίρνοντας αυτές τις νίκες και οι Μπόρνμουθ και Μίντλεσμπρο ηττηθούν από τις Μπόλτον και Φούλαμ.
Η Μπόρνμουθ, με 84 βαθμούς μπορεί να ελπίζει μέχρι τέλους για την πρωτιά, αν ξεπεράσει νικηφόρα το εμπόδιο της Μπόλτον. Από και και πέρα, ελπίζει σε στραβοπάτημα της Γουότφορντ.
Στους ίδιους βαθμούς βρίσκεται και η Μίντλεσμπρο (κοντράρεται με την Φούλαμ) και θέλει τη νίκη για να παλέψει και εκείνη με τη σειρά της για μία θέση στη δυάδα.
Η Νόριτς από την άλλη, πρέπει να γίνουν... πράγματα και θαύματα για να πάρει την απευθείας άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα ωστόσο θα πρέπει να κερδίσει την Ρόδεραμ για να μην «εξατμίσει» τις λιγοστές πιθανότητες που έχει.
Ντέρμπι Κάουντι και Ίπσουιτς, έχουν ματς με αντίπαλο τις Μίλγουολ και Νότιγχαμ Φόρεστ αντίστοιχα, με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα τις κρατήσει στις θέσεις των πλέι-όφ.
Στις 14:15 θα διεξαχθεί το Μπράιτον – Γουότφορντ, ενώ ένα τέταρτο αργότερα έχουμε σέντρα στο Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λιντς. Τη Δευτέρα θα γίνει το Μπόρνμουθ – Μπόλτον. Όλα τα υπόλοιπα ματς διεξάγονται το Σάββατο στις 17:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 45ης αγωνιστικής:

Μπράιτον – Γουότφορντ (14:15)
Σέφιλντ Γουένσντεϊ – Λιντς (14:30)
Μπέρμιγχαμ – Τσάρλτον
Κάρντιφ – Μπλάκπουλ
Φούλαμ – Μίντλεσμπρο
Χάντερσφιλντ – Μπλάκμπερν
Μίλγουολ - Ντέρμπι Κάουντι
Ίπσουιτς – Νότιγχαμ Φόρεστ
Ρέντινγκ – Μπρέντφορντ
Ρόδεραμ – Νόριτς
Γουίγκαν – Γουλβς
Μπόρνμουθ – Μπόλτον (27/4)
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: