Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Εξωφρενικό… και απίστευτο!!

Γράφει ο Δημήτρης Μπούζας

Ενώ η δικαιοσύνη κινείται με εντατικούς ρυθμούς στη διαδικασία της διερεύνησης των δραστηριοτήτων των δύο εγκληματικών οργανώσεων που λυμαίνονται το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, το «σύστημα» οργανώνει την αντεπίθεση του και στέλνει το μήνυμα του, ότι είναι «πολύ σκληρό για να πεθάνει». Απλώνει τα «πλοκάμια» του προς όλες τις κατευθύνσεις και με μεθοδευμένες κινήσεις επιχειρεί να «μπλοκάρει» την προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από την πλευρά της Πολιτείας, όσο και από την αντίστοιχη της δικαιοσύνης οι οποίες από κοινού συνεργάζονται ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτή τη διαχρονική και τριτοκοσμικού επιπέδου αθλιότητα που προσβάλλει βάναυσα την κοινωνία και εκθέτει ανεπανόρθωτα την Ελλάδα. Και όταν λέμε «σύστημα» όπως αντιλαμβάνεστε εννοούμε αυτό το θεσμικό μόρφωμα (ΕΠΟ) που χρόνια ολόκληρα καταδυναστεύει, παρανομεί, προσβάλλει ηθικές αρχές και αλλοιώνει τις συνθήκες του ευ αγωνίζεσθε και της ισονομίας.

Μια εθνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία που δρα σαν Φιλιππινέζα μεγαλοπαραγόντων και μεγαλοσυλλόγων, η οποία εμπέδωσε και παγίωσε τη γνωστή παράγκα των «θείων», των «κοκαλιάρηδων» και των …Πακιστανών, μονοπωλώντας εύνοιες και σκάνδαλα τα οποία γιγάντωσαν μια συγκεκριμένη ομάδα. Το τελευταίο 48ωρο λοιπόν έχουμε τα πρώτα «σκιρτήματα» του...«τέρατος» που είχε λουφάξει μετά τον καταιγισμό των συγκλονιστικών αποκαλύψεων και των κλήσεων του ειδικού εισαγγελέα διαφθοράς. Η UEFA, υποκινούμενη εμφανέστατα από την αμαρτωλή ΕΠΟ, το μισό Δ.Σ της οποίας σημειωτέον βρίσκεται ένα βήμα πριν από τον Κορυδαλλό, αντιδρά στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο που περιορίζει την ασυδοσία του αυτοδιοίκητου των υποδίκων και εξαρτημένων επί σειρά ετών από το παρασκήνιο ΕΠΟτζήδων και εκτοξεύει απειλές προς την πλευρά Κοντονή με αποκλεισμούς και ότι μπορεί να επιστρατεύσει για να τον πείσει να κάνει πίσω. Τους λεβέντες του Πλατινί δεν τους ενδιαφέρει με πιο τρόπο εκμεταλλεύτηκαν το αυτοδιοίκητο τα εθνικά μας λαμόγια, ούτε τους νοιάζει σε τι κατάσταση βρίσκεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ περισσότερο δεν τους απασχόλησε ποτέ η δράση των δύο εγκληματικών συμμοριών και η εξέλιξη της διαδικασίας του εντοπισμού και της τιμωρίας των εμπλεκομένων σε κακουργηματικές πράξεις μελών τους.

Τους νοιάζει αποκλειστικά η «ψήφος» του Γκιρτζίκη, όπως τους ένοιαζε και παλιά του Γκαγκάτση, του Πιλάβιου και του Σαρρή. Έσπευσαν λοιπόν οι ευρωπαίοι προστάτες (κοινώς νταβατζήδες) να προσφέρουν την βοήθεια τους στους πανικόβλητους εγκαλούμενος από την ελληνική δικαιοσύνη. Κάτι που προφανώς το ζήτησαν οι τελευταίοι. Σχεδόν άμεσα έρχεται και η δεύτερη προσχεδιασμένη αντίδραση (σαφέστατα κι αυτή υποκινούμενη από την ΕΠΟ). Και από ποιους λέτε; Από του διαιτητές! Και για πιο λόγο; Γιατί λέει οι κλήσεις προς απολογία των συναδέλφων τους που κατηγορούνται για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοιώσεις αποτελεσμάτων και στησίματα αγώνων τους στοχοποιεί όλους!!!Ας διαβάσουμε όμως τι λέει το ρεπορτάζ: «Αφού προκαλούν κάθε Κυριακή την κοινή γνώμη με τα σφυρίγματα τους, οι διαιτητές σκέφτονται πλέον και εαυτόν, αποδεικνύοντας ότι η σαπίλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει τέλος.

Δεν καταλαβαίνουν ούτε από κλήσεις ανακριτών και εισαγγελικών αρχών, ούτε από τίποτα με αποτέλεσμα πλέον να εξετάζουν το ενδεχόμενο αποχής από τα παιχνίδια της 32ης αγωνιστικής. Αντί δηλαδή να εύχονται και να ελπίζουν να ξεκαθαρίσει ο χώρος, το γόητρο το οποίο τόσο έχει πληγεί από κάποιους εξ αυτών, οι Έλληνες διαιτητές προετοιμάζουν αντιδράσεις για το αντίθετο. Να μην λογοδοτήσουν δηλαδή οι υπεύθυνοι – εφόσον φυσικά αποδειχθεί η οποιαδήποτε εμπλοκή τους – και το ελληνικό ποδόσφαιρο μαζί με τη διαιτησία να συνεχίζει να βουλιάζει στο βούρκο. Το ενδεχόμενο να δηλώσουν ομαδικό …κόλλημα θεωρείται πιθανό. Και αυτό ως «αντίδραση» στο γεγονός ότι έξι εξ αυτών έχουν κληθεί σε απολογία από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη για την περίφημη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης». Το διαβάσατε καλά; Είναι απίστευτο κι όμως είναι αληθινό. Ο «στάβλος» (ΚΕΔ)  ανάστατος βροντοφωνάζει: «Κάτω τα χέρια από τα καθαρόαιμα μας». Ήμαρτον Θεέ μου! Σε τι είδους εξυγίανση με όλα αυτά μπορούμε να ελπίζουμε
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: