Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Αλόνσο: «Φαβορί πλέον η Μπαρτσελόνα»

Την Μπαρτσελόνα "έχρισε" φαβορί για την πρόκριση στον τελικό ο Τσάμπι Αλόνσο, ο οποίος τόνισε ότι μετά τους τραυματισμούς των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Άριεν Ρόμπεν, οι Καταλανοί έχουν πλεονέκτημα.

Αλόνσο: «Φαβορί πλέον η Μπαρτσελόνα»
Πλεονέκτημα για την πρόκριση στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέκτησε η Μπαρτσελόνα, ύστερα από τους τραυματισμούς των Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και Άριεν Ρόμπεν, σύμφωνα με τον Τσάμπι Αλόνσο.

Οι δύο παίκτες της Μπάγερν τραυματίστηκαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ και αμφότεροι θα χάσουν τα δύο παιχνίδια κόντρα στους Καταλανούς, με τον Ισπανό μέσο να τονίζει ότι πλέον το φαβορί είναι η ομάδα τους Λουίς Ενρίκε.

«Χωρίς τον Λεβαντόφσκι και τον Ρόμπεν, η Μπαρτσελόνα είναι πλέον το μεγάλο φαβορί. Πάντως, ό,τι και να πούμε, τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο», είπε ο 33χρονος που, στη συνέχεια, ανέφερε ότι η ομάδα του ήθελε να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου, όμως στα πέναλτι, τα πέντα "στράβωσαν".

«Στο ποδόσφαιρο, τέτοια πράγματα συμβαίνουν. Θέλαμε να φτάσουμε στον τελικό και παίζαμε ενάντια σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Όταν, όμως, το παιχνίδι πήγε στα πέναλτι, τα πάντα "στράβωσαν"», ήταν τα λόγια του πρώην παίκτη της Ρεάλ που τέλος επισήμανε ότι όλοι στην ομάδα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και τα επόμενα παιχνίδια.

«Το κλίμα στην ομάδα θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, όμως, σιγά-σιγά, θα το ξεπεράσουμε. Πλέον, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Δεν έχει σημασία αν έχουμε ήδη κατακτήσει τον τίτλο, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Μετά από αυτό, θα μπορούμε να σκεφτούμε το Champions League», κατέληξε.

Οι Βαυαροί φιλοξενούνται στο «Καμπ Νου» την επόμενη Τετάρτη από την Μπαρτσελόνα για το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών του Champions League, με τη ρεβάνς του Μονάχου να είναι στις 12/5. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: