Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Με το βλέμμα στα πλέι οφ!

Ο πρώτος ημιτελικός με την Ξάνθη ανήκει στο παρελθόν. Οι «κυανόλευκοι» στρέφονται πλέον στα πλει οφ, που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας στην φετινή αγωνιστική περίοδο. Με το κύπελλο θα ασχοληθούν ξανά όταν έρθει η ώρα για την ρεβάνς στα Πηγάδια, τέλος Απριλίου.
>> Στον Ηρακλή έχουν μπροστά τους δέκα «τελικούς». Τις αναμετρήσεις, που θα κρίνουν αν θα επιτευχθεί ο στόχος για την επιστροφή της ομάδας στην Σούπερ λιγκ. Το σημαντικότερο στοιχείο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων»« έδειξαν άμεση αντίδραση και απέδειξαν ότι μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκολες καταστάσεις.
>> Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι να τελειώσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα και για να το κάνουν αυτό θα χρειαστούν νίκες με την έναρξη των πλει οφ. Οι παίκτες ανέκτησαν την ψυχολογία τους και είναι έτοιμοι από κάθε πλευρά να στείλουν το μήνυμα ότι δεν θα δώσουν σε κανέναν το περιθώριο να σκεφτεί  ότι μπορεί να πάρει αυτή την θέση από τον Ηρακλή.
>> Ο κόσμος από την πλευρά του,  στέκεται στο πλευρό της ομάδας και η διοίκηση στηρίζει με κάθε τρόπο το αγωνιστικό τμήμα του Ημίθεου. Ο Ηρακλής δεν έχει τίποτα να φοβηθεί και από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει την προσπάθεια του, ώστε να κλείσει πετυχημένα την αγωνιστική περίοδο. Πολύ περισσότερο έχει στείλει το μήνυμα σε όλους αυτούς που κάνουν όνειρα και έχουν δημιουργήσει συμμαχίες κατά του Ημίθεου. Ακόμη και σ’ αυτούς που έχουν προσπαθήσει να βάζουν τρικλοποδιές, αλλά μέχρι στιγμής έχουν πέσει μέσα στο λάκκο που οι ίδιοι έχουν σκάψει.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: