Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Χρειάζονται στόχοι και πλάνο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ιστορικός παράγοντας του ΠΑΟΚ σε ΚΑΕ και ΠΑΕ, ο Νίκος Βεζυρτζής και μίλησε για την ψηφοφορία του Α.Σ αλλά και για την γενικότερη κατάσταση στον σύλλογο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την απόφαση του Α.Σ να δοθεί το βόλεϊ στον Γιώργο Ανδρέου:
«Το βόλεϊ δεν έχει ακόμα Α.Ε αλλά όταν θα γίνουν, θα γίνει και του ΠΑΟΚ. Το διαιτηρεί ο κ. Ανδρέου που ήταν ο χρηματοδότης του βόλεϊ και πρέπει να συνεχίσει. Θα κάνει συμφωνίες με παίκτες και ζήτησε κάποιες εγγυήσεις. Είναι λογικό να ζητήσει να πάρει το μάνατζμεντ».
Για το θέμα με τον «Ελληνικό Χρυσό»:
«Έχουμε έρθει σε αντιθέσεις και οι μισοί είναι με τον ΠΑΟΚ άλλοι κατά. Όπως είπε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΟΚ κοιτάζει μόνο το καλό του συλλόγου και δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική. Αυτό το θέμα «καίει» και είναι καλά να είσαι μακριά του».
Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ:
«Παλιά τα γήπεδα ήταν αλάνες και το γήπεδα χτιζόταν από τον κόσμο έτι χτίστηκε και το γήπεδο του κόσμου».
Για τον Α.Σ ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ είναι το μοναδικό σωματείο που δεν τρέχει στα δικαστήρια και δεν έχει κάνει ούτε μια παρανομία. Αυτοί που διοικούν τον Α.Σ κοιμούνται ήσυχοι. Υπάρχουν πολλά τμήματα και όλα πρωταγωνιστούν. Βέβαια, δεν έχει δοθεί η ανάλογη δημοσιότητα σε όλες τις επιτυχίες. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να φανεί τώρα που οι ομάδες του είναι δυνατές. Δεν έχει ανάγκη κανέναν και θα έπρεπε να προβάλουμε το σωματείο. Ο κ. Κατσαρής είναι χαμηλών τόνων και καλά κάνει καθώς έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Ο ΠΑΟΚ όμως πρέπει να φανεί και να είναι και πρωτοπόρος παντού».
Για τις επόμενες κινήσεις του Ιβάν Σαββίδη:
«Πρέπει να φύγει ο ΠΑΟΚ από τα χρέη, να αναπνεύσει και μετά μπορεί να μεγαλουργήσει. Η ομάδα χρειαζόταν μεγαλομέτοχο και τον βρήκε. Έφτασε στο σημείο να βρει μεγαλομέτοχο, πληρώνονται τα χρέη και ελπίζω να πάει καλά η ομάδα. Στο αγωνιστικό πολύ από όλα φταίνε οι δημοσιογράφοι καθώς ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο είναι πρωταθλητής. Το καλοκαίρι όλες οι ομάδες είναι πρωταθλήτριες, παίρνουν τους καλύτερους παίκτες και έχουν τις καλύτερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ ίσως να έχει πέσει σε αυτό το τρυπάκι και όταν αρχίζει η απογοήτευση έρχεται η αποχή από το γήπεδο και η γκρίνια. Η ομάδα χρειάζεται να έχει στόχους και ένα πλάνο. Μέσα σε ένα χρονικό όριο να υπάρχει μια αρχή και ένα τέλος».
Για το αν θα ασχολούταν με τον ΠΑΟΚ αν του το ζητούσαν:
«Είχαμε μιλήσει πρώτη φορά με τον κ. Σαββίδη καθαρά πολιτικά και μετά είχαμε πει να συζητήσουμε για τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε τι πλάνα έχει ο καθένας και πως προχωράει. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα και πάρα πολλές ικανότητες. Μια φορά τον έχω δει τον κ. Σαββίδη. Είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και έχει κάποιο σκεπτικό. Για να ασχοληθείς με κάτι όταν έχεις αυτή την δύναμη από πίσω σου πρέπει να έχεις πολύ ψηλούς στόχους. Χρειάζεται πολύ συζήτηση αυτή η ιστορία. Όταν είναι να πας κάπου, δεν πηγαίνεις τυχαία αλλά πρέπει να έχεις και πλάνο. Πλέον, όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι, οι εποχές έχουν αλλάξει και όλοι είναι καλά. Κάποτε χρωστούσαμε μήνες και υπήρχαν προσφυγές. Τώρα το μυαλό είναι αλλού».
Για το αν είναι δυνατός στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης:
«Βλέπω πράγματα αδιανόητα για εμένα. Ο ΠΑΟΚ που έπρεπε να πρωταγωνιστεί, ξαφνικά είναι ουρά. Είναι δυνατόν τόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ να μην έχει την προεδρία της Σούπερ Λιγκ; Αυτό είναι τρομερό. Αν έχεις την προεδρία είσαι μέσα στο παιχνίδι. Είναι ο Εργοτέλης, ο ΟΦΗ, ο υπάλληλος της Τρίπολης και ο ΠΑΟΚ είναι μονίμως απ’ έξω. Παλαιότερα κάθε χρονιά άλλαζε ο πρόεδρος. Πρέπει κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει όχι μόνο εντός γραμμών αλλά να ξεκινήσει και από την Λίγκα. Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ να μείνει εκτός αυτού γιατί θα έχει και έναν λόγο στην ΕΠΟ. Όπως είναι σήμερα η ΕΠΟ ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και εκεί».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: