Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ρούνεϊ: «Στο χέρι μας η θέση στην τετράδα»

Μετά τη νίκη επί της Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ο Γουέιν Ρούνεϊ θέλει το θετικό αποτέλεσμα και κόντρα στην Άστον Βίλα, την ώρα που επεσήμανε πως η κατάληψη μία εκ των τεσσάρων θέσεων που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν είναι στα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Το πόσο εύκολο είναι να χάσει την προνομιούχο θέση που θα τη στείλει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου γνωρίζει ο Γουέιν Ρούνεϊ, παρά το προβάδισμα που έχει στην παρούσα φάση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η νίκη κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» έδωσε «αέρα» πέντε βαθμών στους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι ωστόσο θα πρέπει σύμφωνα με τον αρχηγό της ομάδας να κερδίσουν και την Άστον Βίλα για να πάρει αξία η προηγούμενη νίκη.
«Ναι, ήταν ''εξάποντο'' κόντρα στη Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αν δεν νικήσουμε Άστον Βίλα το Σάββατο. Προφανώς η Άρσεναλ παίζει με τη Λίβερπουλ, έτσι αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη κόντρα στη Άστον Βίλα, αυτό θα είναι ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς από αυτό που ήταν κόντρα στη Λίβερπουλ», ανέφερε πρωτίστως.
«Νομίζω ότι έχουν μείνει ακόμα οχτώ παιχνίδια. Είμαστε σε μια καλή θέση αυτή τη στιγμή, επομένως είναι στα χέρια μας και πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα το κάνουμε», υπογράμμισε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: