Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Φ. Λουίζ: «Τίποτα δεν τελείωσε…»

Κάθε άλλο παρά… πρωταθλητές νιώθουν στην Τσέλσι, με τον Φιλίπε Λουίζ να επισημαίνει ότι κανείς στην ομάδα δεν εφησυχάζει με την απόσταση των έξι βαθμών από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι.  
Ο Βραζιλιάνος μπακ χαρακτήρισε… πιεστικό το πρόγραμμα που ακολουθεί, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα ζητά από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ο Ζοσέ Μουρίνιο.
«Εάν η κούρσα του τίτλου τελείωσε; Όχι. Ακόμα υπάρχουν δυσκολίες. Απομένουν εννέα ματς, εννέα πολύ δύσκολα ματς. Η Πρέμιερ Λιγκ δεν είναι εύκολο πρωτάθλημα. Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι από ποτέ, διότι τα ματς που ακολουθούν αυξάνουν την πίεση, αλλά θεωρώ ότι είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη κατάσταση που έρχεται», ήταν το πρώτο σχόλιο του διεθνούς άσου, ο οποίος αποκάλυψε όσα τους λέει ο Ζοσέ Μουρίνιο για να τους κρατήσει σε εγρήγορση:
«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, κάτι που μας υπενθυμίζει συνεχώς ο προπονητής. Δεν λέει τίποτε άλλο. Ζητάει από όλους να είναι συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια και να διεκδικούν τη νίκη σε όλα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: