Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Η… «καραμέλα» του Δέλλα!!


Κανένα περιθώριο χαλάρωσης δεν αφήνει στους παίκτες της ΑΕΚ ο Τραϊανός Δέλλας. «Σοβαροί μέχρι τέλους», η εντολή στους «κιτρινόμαυρους» εν όψει Αλίμου. Αλλαγές στην ενδεκάδα.

Η… «καραμέλα» του Δέλλα
Έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρωτιά. Αυξάνει διαρκώς τη διαφορά από τους διώκτες της. Όμως ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλει επ ουδενί να δει την ΑΕΚ να χαλαρώνει.

Έτσι αντιμετωπίζει το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στη Football League, αυτό με τον Άλιμο, σαν να ήταν το πρώτο και φροντίζει ώστε και οι παίκτες του να έχουν την ίδια συμπεριφορά.

«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και στο τελευταίο παιχνίδι. Θα πρέπει να κερδίσουμε και μετά να δούμε τα play offs ξεχωριστά», είπε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Πέμπτης.

Για το παιχνίδι του Σαββάτου στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ (15:00), ο «Κολοσσός» θα κάνει αλλαγές. Άλλωστε από τη στιγμή που άφησε εκτός αποστολής τους βασικούς στον αγώνα με την Καλλιθέα Κολοβέτσιο, Σαρρή, Ρόβα και Βούρα, η σύνθεση της «Ένωσης» θα έχει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές.

Ο Φώτης Καραγκιολίδης που συμπεριλήφθηκε στην αποστολή πιθανώς να παίξει το πρώτο του φετινό παιχνίδι, ενώ υπενθυμίζεται πως διαθέσιμοι είναι ξανά οι Τζανετόπουλος, Μπακάκης και Γροντής, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες. Εκτός-μέχρι το τέλος της σεζόν-είναι οι Μάνταλος και Μπρέσεβιτς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: