Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Δεν θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό των χρημάτων»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος του Α.Σ ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Πανάκας και μίλησε για την ψηφοφορία του Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για το γεγονός πως μειοψήφησε στην ψηφοφορία του Α.Σ:
«Δεν ήμουν ο μόνος που διαφωνούσα, ήταν και άλλοι αλλά στην ψηφοφορία μόνο εγώ ψήφησα κατά. Η απόφαση που πάρθηκε δίνει την ικανότητα στον κ. Ανδρέου να κάνει το βόλεϊ Α.Ε και να διαπραγματευτεί μόνος του με τους χορηγούς. Εγώ ήθελα να κάνουμε όλοι μαζί τις διαπραγματεύσεις ως Ερασιτέχνης. Αν γίνει κάποια συναλλαγή με τον «Ελληνικό Χρυσό» ή κάποια άλλη εταιρεία που υπάρχει λεπτό θέμα, όλη η ευθύνη θα είναι στον κ. Ανδρέου. Υπήρξε ένταση είναι λογικό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί οποιοδήποτε θέμα άπτεται κοινωνικού ενδιαφέροντος. Εμείς δεν γίναμε ΠΑΟΚ για τα πρωταθλήματα αλλά επειδή είναι κίνημα λαού. Με εντυπωσιάζει αυτή η συμπεριφορά από το σύνολο του Ερασιτέχνη και πρώτη φορά βλέπω τέτοια αντιμετώπιση. Ο «Χρυσός» διαφθείρει ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας. Αν αυτό πραγματοποιηθεί θα μαλώσουμε μεταξύ μας. Από εκεί και πέρα ο κ. Ανδρέου αν του δώσει χρήματα ακόμα και μια εταιρεία του κ. Μαρινάκη, μπορεί να το κάνει. Αυτό είναι το θέμα και αυτή είναι η ένσταση μου. Το σώμα ψήφισε την αποποίηση της ευθύνης του Ερασιτέχνη από το βόλεϊ. Εγώ τιμώ τον κ. Κατσαρή, έχει κάνει πάρα πολλά και τον ψήφιζα με τα δύο χέρια. Και σήμερα θα τον ψηφίσω αλλά πιστεύω πως σε αυτό το σημείο είναι λάθος. Δεν θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό των χρημάτων. Υπάρχει ένα γιγαντιαίο κίνημα και στον βωμό ενός κυπέλλου και ενός πρωταθλήματος δεν μπορεί να έρθει ενάντια ο ΠΑΟΚ. Το κίνημα του ΠΑΟΚ είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Δεν μπορώ να μαλώνω για άλλα πράγματα, υπάρχει ήδη μεγάλη διχόνοια στο ποδόσφαιρο».
Για την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ:
«Πάνω 5.000 παιδάκια έχει ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ, πρέπει να πληρωθούν οι υπάλληλοι στη Τούμπα, οι προβολείς και όλα αυτά πληρώνονται από τον Ερασιτέχνη, όχι η ΠΑΕ. Βέβαια, αν δεν ήταν ο Σαββίδης δεν θα υπήρχαν τα λεφτά και θα είχε κλείσει το σωματείο. Δεν θα υπήρχε το χάντμπολ, το βόλεϊ και κανένα άλλο τμήμα αν δεν ήταν  Σαββίδης. Αυτή είναι η πικρή πραγματικότητα».
Για την πιθανότητα να ενώσει τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης:
«Πρώτα είναι η πληρωμή των χρεών στο ποδόσφαιρο. Μετά λένε πως θα πάρει και το μπάσκετ. Αν πάρει και το μπάσκετ και το βάλει σε έναν δρόμο μετά ακολουθεί και ο Ερασιτέχνης. Να πάρει ιδιοκτησία του γηπέδου το θεωρώ απίθανο αλλά μπορεί να πάρει την χρήση».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: