Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Γκάλη, είσαι ξεφτίλας…»

Επίθεση στην Κοινωνία Μελών του Άρη και τους διοργανωτές της εκδήλωσης για τα 101α γενέθλια του συλλόγου εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Λάμπρος Γράντας, υβρίζοντας ακόμη και τον Νίκο Γκάλη.

«Γκάλη, είσαι ξεφτίλας…»
Καμία εμπιστοσύνη στην Κοινωνία Μελών του Άρη δεν έχει ο Λάμπρος Γράντας και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που απείχε από την εκδήλωση για τον εορτασμό των 101 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση ακόμη και στον Νίκο Γκάλη.

«Κατ’ αρχήν δεν με κάλεσαν στην εκδήλωση. Για την ακρίβεια με πήρε από τον ΑΣ μια κοπέλα και μου είπε ότι θέλουν να με βραβεύσουν. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, εκτός αυτού δεν μου αρέσουν οι βραβεύσεις. Από εκεί και πέρα όταν δεν εγκρίνω αυτά που κάνουν είμαι βλάκας για να πάω να με βραβεύσουν. Γιατί να πάω αφού διαφωνώ; Για να πάω να πάρω ένα μέταλλο που θα γράφει ψεύτικα πράγματα; Δεν κάνω πράγματα που δεν τα πιστεύω. Δεν πιστεύω στην Κοινωνία Μελών έτσι όπως είναι δομημένη. Να βραβευθώ από κάτι που δεν αποδέχομαι. Μπορεί να θέλει να σε βραβεύσει ο σύλλογος αποφυλακισθέντων ληστών να σε βραβεύσει. Εσύ θα πας; Αν ο Γράντας πήγαινε σε όλες τις χαζομάρες που έχουν κάνει μέχρι τώρα θα έπρεπε να πάω στο τρελοκομείο. Μόνο όταν γίνει μια σοβαρή εκδήλωση θα πάω. Όταν ήμουν στον Άρη τις έχω πετάξει όλες. Μόνο μια πλακέτα του Σιλβάνι έχω κρατήσει, τις υπόλοιπες τις έχω πετάξει. Η πλακέτα έχει μια αξία, αν δεν εμπεριέχεται ηθική σε αυτήν, τι να την κάνεις; Κάτω από το σπίτι του Γκάλη υπάρχουν ακόμη γραμμένα ακόμη συνθήματα 'Γκάνγκστερ θα πεθάνεις', και ο Γκάλης βραβεύθηκε από τον Super 3. Ξέρετε τι του είπα όταν τον συνάντησα; 'Γκάλη είσαι ξεφτίλας'», δήλωσε στον Metropolis.

Παράλληλα κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να εμπλακεί ξανά με τα του Άρη. «Σαφέστατα έχω πάρει διαζύγιο από τον Άρη. Ο Άρης ήταν η ζωή μου και μου τη στέρησαν», ανέφερε, ενώ για την επαφή που είχε με τον Άλεξ Κάλας, τόνισε: «Ο κ. Κάλας ήρθε και με είδε, μιλήσαμε και του είπα ‘πρόσεξε’. Μπορεί να είπε ότι στόχος του είναι το κέρδος, ωστόσο, το κέρδος είναι μια αφηρημένη έννοια. Τουλάχιστον σε εμένα, δεν είπε για οικονομικό κέρδος. Μπορεί να εννοεί το ηθικό κέρδος. Βλέπετε τι ωραία περνάει ο Παπαθανασάκης του Ηρακλή όταν έρχεται στην Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: