Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Σιγή» για Στέρλινγκ και... αδιαφορία για Ντιμπάλα!!

Καμία πρόθεση να μιλήσει για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Ραχίμ Στέρλινγκ, μόλις 48 ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ, δεν είχε ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος ωστόσο φρόντισε να επισημάνει πως οι «κανονιέρηδες» δεν ενδιαφέρονται σε καμία περίπτωση για τον Πάουλο Ντιμπάλα της Παλέρμο.
Κλειστά κράτησε τα χαρτιά του ο Αρσέν Βενγκέρ σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει προκύψει για την απόκτηση του Ραχίμ Στέρλινγκ όσο αυτός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Λίβερπουλ.
Ο Αλσατός τεχνικός δεν θέλησε να «δυναμιτίσει» το κλίμα, με τη «σιγή» που κράτησε να μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως.
«Ο Στέρλινγκ είναι κορυφαίος παίκτης. Δεν θέλω να συμπεριληφθώ σε αυτό, 48 ώρες πριν το παιχνίδι. Έχω μεγάλο σεβασμό στη Λίβερπουλ, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και στην παραγωγή εμφανίσεων σαν αυτές που κάνουμε τον τελευταίο καιρό».
Ερωτηθείς για το έτερο όνομα που βρίσκεται καθημερινά στα ρεπορτάζ της Άρσεναλ και την φημολογούμενη πρότασή της στην Παλέρμο για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο κόουτς των «κανονιέρηδων», ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη.
«Ρωτήστε τον να σε δείξει την πρόταση. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον σε καμία περίπτωση», τόνισε ο Βενγκέρ.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: