Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Φαβορί στο ντέρμπι ο Άρης»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην βοηθός του Όττο Ρεχάγκελ και πρώην τεχνικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Τοπαλίδης και μίλησε για την αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας του 2004 με την αντίστοιχη ομάδα της Κύπρου.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ντέρμπι του Άρη με τον Πανσερραϊκό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ήταν πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα και περάσαμε όλοι πολύ καλά. Βέβαια, κάποιοι είχαν υποχρεώσεις και δεν ήρθαν. Είχα να βρεθώ 5-6 μήνες με τον Ρεχάγκελ και συγκινήθηκε που είδε τα παιδιά. Ο Ζαγοράκης και όλοι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και όλοι έπαιξαν πολύ καλά. Είδαμε όμορφους συνδυασμούς και γενικότερα όμορφο ποδόσφαιρο».
Για το αν δήλωσε πως ο Πανσερραϊκός είναι το φαβορί με τον Άρη:
«Εγώ είχα πει πως ο Πανσερραϊκός ξέφυγε με 4 βαθμούς είναι δύσκολο να χάσει την πρώτη θέση. Στο παιχνίδι με τον Άρη, ο Άρης είναι το φαβορί αλλά στην βαθμολογία ο Πανσερραϊκός έχει τον πρώτο λόγο. Ο Πανσερραϊκός παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι μια συμπαγής ομάδα. Βέβαια, αν δεν είχαν γίνει τα μπερδέματα ο Άρης θα ήταν 100% πρώτος τώρα και το απόλυτο φαβορί. Αν κερδίσει ο Άρης στο ντέρμπι θα έχει την ψυχολογία, τον ενθουσιασμό και θα βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο».
Για το αν θα πάει στο παιχνίδι:
«Αν είμαι Θεσσαλονίκη θα πάω 100%».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: