Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Μπεροκάλ: «Πολύ επιθετική ομάδα η Αλμπα»

Την δική του ανάλυση για το κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αλμπα (02/04) και τον στόχο της πρόκρισης στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα, έκανε ο Τζουσέπ Μαρία Μπεροκάλ, στην προσωπική του ιστοσελίδα, coachberrocal.com.
Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έγραψε χαρακτηριστικά:
«Στις 17 Οκτωβρίου 2014 παίξαμε τον πρώτο μας αγώνα στην Euroleague κόντρα στην Τουρόφ, εντός έδρας. Σήμερα κι έπειτα από 22 αγώνες στη διοργάνωση, έχουμε την ευκαιρία να προκριθούμε στο Top 8 και να παίξουμε στα προημιτελικά.
Για να τα καταφέρουμε, θα πρέπει να κερδίσουμε στο ΟΑΚΑ την ομάδα που βγάζει τη μεγαλύτερη ένταση στον θεσμό: την Άλμπα Βερολίνου.
Στη Γερμανία κερδίσαμε για έξι πόντους (59-65). Το να σκοράρεις κόντρα στην Άλμπα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Παίζουν πολύ με επαφές, είναι επιθετική ομάδα και έχουν ενέργεια.
Στην επίθεση τρέχουν στον αιφνιδιασμό, τους ενδιαφέρει το transition με πολύ κίνηση και συνεχόμενα picks, στα πολλά “ένας εναντίον ενός” και είναι αρκετά καλοί στα επιθετικά ριμπάουντ.
Σήμερα και περισσότερο από κάθε άλλη φορά, πρέπει να παίξουμε για 40 λεπτά με απόλυτη συγκέντρωση, να έχουμε την μέγιστη ένταση και να είμαστε πολύ καλοί αμυντικά».
*Πηγή: superbasket.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: