Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Δεν μιλήσαμε με ΠΑΟΚ για Μπελούτσι»

Διέψευσε ο μάνατζερ του Φερνάντο Μπελούτσι τα σενάρια περί επαφής του ίδιου με την πλευρά του ΠΑΟΚ και ενημέρωσε ότι ο παίκτης που εκπροσωπεί είναι πιθανόν να συνεχίσει σε Ισπανία, Τουρκία ή Ντουμπάι.

«Δεν μιλήσαμε με ΠΑΟΚ για Μπελούτσι»
Καμία επαφή δεν έχει γίνει ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την πλευρά του Φερνάντο Μπελούτσι, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Αργεντινού μεσοεπιθετικού. Υπάρχει η φημολογία ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» θέλει να «χτυπήσει» τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά ο Μάρκο Κιρντεμίρ μίλησε στην ιστοσελίδα «Sporx.com» και δεν επιβεβαίωσε ότι τα συνομίλησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Δεν μιλήσαμε με ΠΑΟΚ για Μπελούτσι. Υπάρχει μια πρόταση από την Μπούρσασπορ για τριετές συμβόλαιο, αλλά και από το Ντουμπάι. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για Ντουμπάι. Ίσως να αποτελέσει μια επιλογή και η Ισπανία. Έχει πρόταση κοντά στο 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ από το Ντουμπάι του δίνουν 1,8 εκατ. ευρώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται από το 2012 στην Μπούρσασπορ και το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιο του.
Στη φετινή σεζόν έχει 23 συμμετοχές στο τουρκικό πρωτάθλημα, πέντε στο Κύπελλο και μια στο Europa League. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: