Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ούτε Ντουμίτρου, ούτε… Πράνιτς!!


Απ’ τον Παναθηναϊκό διαψεύδουν τόσο τα ιταλικά σενάρια περί ενδιαφέροντος για τον Ντουμίτρου της Νάπολι, όσο και τις φήμες περί πρότασης που φέρεται να έχει στα χέρια του ο Πράνιτς απ’ το εξωτερικό.

Ούτε Ντουμίτρου, ούτε… Πράνιτς
Στην… ιταλική φαντασία και μόνο ανήκουν τα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Νικολάο Ντουμίτρου της Νάπολι (που παίζει ως δανεικός στη Βέροια). Οι πράσινοι διέψευσαν τα δημοσιεύματα απ’ τη γείτονα χώρα που τους ήθελαν να ασχολούνται με την περίπτωση του 23χρονου φορ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τον παρακολουθούν καν!

Στο τριφύλλι πήραν… θέση και για το «θέμα» που προέκυψε σχετικά με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Σημερινό δημοσίευμα στον ελληνικό Τύπο ανέφερε πως ο Κροάτης άσος έχει φέρει πρόταση απ’ το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, όμως, έκαναν σαφές πως δεν έχουν καμία ενημέρωση απ’ τον παίκτη σχετικά με προσφορά που φέρεται να εξετάζει και να ‘χει στα χέρια του. Ως εκ τούτου -για την ώρα- δεν υπάρχει… τίποτα και ο πολύπειρος μέσος συνεχίζει προσηλωμένος τις υποχρεώσεις του στην ομάδα (όπου δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016).

Όσον αφορά τον Γιάννη Αναστασίου, η ανακοίνωση για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το 2018 θα γίνει την Δευτέρα. Υπάρχει, μάλιστα, σκέψη στην ΠΑΕ να πραγματοποιηθεί και συνέντευξη Τύπου, προκειμένου οι δύο πλευρές να αναφερθούν στην κοινή… ζωή που θα συνεχίσουν να χαράσσουν στον Παναθηναϊκό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: