Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Πλάνα από drone στο ΠΑΟ-Άλμπα!! (video)


Μια διαφορετική «γεύση» από όσα θα γίνουν στον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα θα δώσει η πράσινη ΚΑΕ με πλάνα μέσω drone.

Πλάνα από drone στο ΠΑΟ-Άλμπα (video)
Έναν πρωτοποριακό τρόπο παρουσίασης των πεπραγμένων στο ΟΑΚΑ εγκαινιάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Στον σημερινό αγώνα με την Άλμπα για πρώτη φορά στα χρονικά της Ευρωλίγκας θα υπάρχουν πλάνα από drone, το οποίο θα απογειωθεί στον αγωνιστικό χώρο και θα δώσει στους φίλους του μπάσκετ μια διαφορετική οπτική γωνία.







Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Στη σημερινή αναμέτρηση με την Άλμπα Βερολίνου για το Top-16 της Euroleague, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα χρησιμοποιήσει, για πρώτη φορά στην ιστορία της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, drone! Αξίζει να αναφέρουμε πως μια ενέργεια σαν αυτή δεν έχει γίνει σε επίσημη αναμέτρηση στο NBA.

inner

Οι φίλοι της ομάδας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πλάνα πριν από την έναρξη της σημαντικής αναμέτρησης (όπως την προθέρμανση της ομάδας, την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, την παρουσίαση των παικτών, και την καθιερωμένη παρουσίαση των δύο ομάδων στα πρότυπα της Euroleague), δραστηριότητες και διαγωνισμούς κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, όπως και τη μοναδική ατμόσφαιρα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Κάνοντας εγγραφή στο επίσημο YouTube (https://www.youtube.com/user/paobcgr) κανάλι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, οι φίλοι του Εξάστερου θα έχουν τη δυνατότητα να δουν πλάνα από τη σημερινή αναμέτρηση αλλά και από σημαντικές επερχόμενες αναμετρήσεις, όπως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας (Κυριακή 5/4, 17:15). Το «πράσινο» drone θα βρεθεί και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου η ομάδα μας θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο για τη σεζόν 2014-2015, καλύπτοντας ότι συμβαίνει πριν και μετά την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.

inner

Aξίζει να σημειώσουμε πως αρωγός στην προσπάθεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών είναι η iSystem, επίσημος Apple reseller, η οποία παρείχε το drone.

Το PAirO (η ...κωδική ονομασία του «πράσινου» drone) έκανε την παρθενική του εμφάνιση στην χθεσινοβραδυνή προπόνηση της ομάδας μας, τραβώντας τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Απολαύστε τα εκτεταμένα στιγμιότυπα από τη χθεσινή προπόνηση της ομάδας μας στο ΟΑΚΑ στο βίντεο που ακολουθεί.

Ήρθε η ώρα να απογειωθούμε...!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: