Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα»

Οι μεγαλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του ελληνικού χώρου ένωσαν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό, για το «Χαμόγελο του Παιδιού». Δείτε το σχετικό βίντεο στη WEB TV του sport-fm.gr.

«Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα»
Κορυφαίες ομάδες του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, αποδεχόμενοι την πρόσκληση που τους έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Έδωσαν το «παρών» στην Αίγλη Ζαππείου, δείχνοντας ότι δεν έχουν να χωρίσουν κάτι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Αγαπημένοι αθλητές υπέγραψαν μπάλες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, οι οποίες διατείθενται προς πώληση μέσα από το eshop της εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού, TeamPro, www.teamprostore.gr.

Το σύνολο των εσόδων θα προσφερθεί στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στηρίζοντας τον καθημερινό αγώνα που δίνουν χιλιάδες παιδιά και οι οικογένειες τους, ενισχύοντας το έργο του ιδρύματος.

Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ έστειλε ευχές μέσω βίντεο (λόγω απόστασης) ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ, εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό. Όπως γνωρίζετε, τα τελευταία χρόνια, ο Ολυμπιακός με την εντολή και την καθοδήγηση του Προέδρου, κ. Μαρινάκη, προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει την απέραντη αγάπη που δέχεται από τον κόσμο, ξανά στην κοινωνία. Είμαστε πολύ κοντά σε όλη τη φιλανθρωπική δράση που υπάρχει, κυρίως όταν το επίκεντρο είναι τα μικρά παιδιά. Με αυτό τον τρόπο είμαστε και θα είμαστε δίπλα και στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μία συγκεκριμένη φιλανθρωπική δράση, η οποία έχει φέρει πολλά καλά αποτελέσματα. Θεωρούμε ότι έχουμε βοηθήσει αρκετά και μας ενδιαφέρει πολύ να είναι στο επίκεντρο αυτής τη βοήθειας τα μικρά παιδιά, τα οποία έχουν περισσότερο ανάγκη και είναι ό,τι πιο ιερό υπάρχει σε αυτή την κοινωνία.

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μία σύμπραξη ιστορική για τον σύλλογό μας με τη UNICEF που έχει βοηθήσει 55.000 παιδιά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο να εμβολιαστούν και να έχουν έτσι ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Στηρίζουμε ιδρύματα όπως το «Αργώ», το «Χατζηκυριάκειο», σε καθημερινή βάση, ολόκληρο τον χρόνο. Ενώ είμαστε παράλληλα και στο πλευρό της «Ελπίδας». Με τον ίδιο τρόπο και ελπίζουμε και περισσότερες ενέργειες, είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού», του οποίου το έργο είναι γνωστό. Είναι μία ιερή αποστολή και σ’ αυτή την ιερή αποστολή, όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, θα συνεισφέρει! Ειδικά στο πλευρό των παιδιών, που μας έχουν τόση ανάγκη»!

Ο Τάσος Αυλωνίτης, με τη σειρά του, πήρε τον λόγο και μίλησε για τη σημασία που έχει η στήριξη προς τα παιδιά. «Είναι τιμή για εμάς που εκπροσωπούμε τον Ολυμπιακό σε μία τέτοια σπουδαία προσπάθεια. Το έχουμε κάνει και στο παρελθόν, η ομάδα μας και φυσικά ο Πρόεδρός μας, να στηρίζουμε τέτοιους ιερούς φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το έχουμε κάνει στο παρελθόν, το κάνουμε και τώρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον, δίνοντας χαρά στα παιδιά, τα οποία πραγματικά το έχουν ανάγκη», επεσήμανε ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου, για να δώσει, στη συνέχεια, τον λόγο στον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο οποίος σημείωσε:

«Οφείλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι αγωνίζονται καθημερινά για το χαμόγελο αυτών των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρουν ότι έχουν μία βοήθεια και ότι μπορούν να ελπίζουν για κάτι καλύτερο. Η ομάδα μας είναι πάντα κοντά και στηρίζει οποιαδήποτε φιλανθρωπική οργάνωση, μέσω του Προέδρου μας φυσικά. Είμαστε κοντά σας, σας στηρίζουμε για τη συνέχεια, για να βοηθάμε όλα τα παιδιά
»!

Ο Σωτήρης Νίνης από πλευράς Παναθηναϊκού δήλωσε: «Ο αθλητισμός έχει μεγάλη δύναμη και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Γι’ αυτό και στα παιδιά που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας, εμείς οι αθλητές είμαστε πάντα εδώ. Όλος ο Παναθηναϊκός εύχεται στα παιδιά να είναι καλότυχα και ευτυχισμένα. Όλοι οι συμπαίκτες μου είμαστε χαρούμενοι κάθε φορά που καλωσορίζουμε στις κερκίδες της Λεωφόρου μικρούς φίλους από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Καλή επιτυχία εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας στην σημερινή δράση».

Ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Στράτος Σωπήλης, ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός δεν είναι απλά δεμένος με την κοινωνία της Αθήνας. Ο Παναθηναϊκός είναι η κοινωνία της Αθήνας. Γι’ αυτό σε κάθε εποχή και σε κάθε ανάγκη ο Παναθηναϊκός είναι εδώ για να στηρίξει πρωτοβουλίες που ανακουφίζουν τους συμπολίτες μας και που προσφέρουν ελπίδα για καλύτερες ημέρες. Ειδικότερα για τα παιδιά, το Τριφύλλι γίνεται αγκαλιά και στέγη αθλητικής παιδείας, υγείας και κουλτούρας. Γι’ αυτό και η συνεργασία μας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» είναι διαχρονική και η στήριξή μας στο φιλανθρωπικό του έργο δεδομένη».

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος είπε: «Είναι τιμή μου αρχικά που εκπροσωπώ την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου στη σημερινή εκδήλωση. Μακάρι να υπάρχουν και του χρόνου παρόμοιες εκδηλώσεις και παρόμοια κέρδη για το «Χαμόγελο». Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους φορείς που διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση και για όλη την ενέργεια αυτή, αλλά και όλα σε όλες τις μεγάλες ομάδες που βρίσκονται εδώ και δείχνουν ότι θα είναι όλες μαζί σε αυτό το δύσκολο έργο».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη δήλωσε: «Όπως όλοι γνωρίζουμε, όπως ακριβώς το ποδόσφαιρο έτσι και το μπάσκετ είναι αθλήματα λαϊκά που συγκινούν εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και πολύ περισσότερο δεν περιορίζονται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Σημαίνουν πολλά περισσότερα όπως συνολικό έργο οι ποδοσφαιριστές και οι μπασκετμπολίστες και γενικότερα όλοι οι αθλητές. Για το λόγο αυτό λοιπών, όταν αφορά μία δράση τα παιδιά στη χώρα μας είναι ιδιαίτερα αισθητοποιημένοι.

Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα που γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή και αναφέρομαι στην Μικρασιατική καταστροφή. Δεν θα μπορούσε λοιπών να μείνει αμέτοχη στα προβλήματα του κόσμου. Συμμετέχουμε σε κάθε δράση που μας δίνετε η δυνατότητα και μάλιστα έχουμε εκφωνήσει κοινωνικό πλάνο, το οποία θα ανακοινώσουμε τις προσεχείς ημέρες και θα διαρκέσει για όλη τη χρονιά. Η περίπτωση του «Χαμόγελου του Παιδιού» είναι πολύ σημαντική για εμάς. Άλλωστε έχουμε συνεργαστεί αρκετές φορές στο παρελθόν με το ίδρυμα και έχουμε πει σε όλου την ιστορία του μικρού Ανδρέα που αναφέρθηκε προηγουμένως.

Ευχόμαστε η δράση αυτή να πάει πολύ καλά μετά από τη σημερινή συγκέντρωση ο κόσμος να ευαισθητοποιηθεί περισσότερο και να πετύχει γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό αφού αναφέρετε στα παιδιά. Δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από το να βλέπουμε ένα παιδί ευτυχισμένο
».


Δείτε το σχετικό βίντεο στη WEB TV του sport-fm.gr




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: