Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Εμείς πάμε να νικήσουμε»

Οι απουσίες σημαντικές για τον Ολυμπιακό αλλά ο στόχος δεν αλλάζει απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Και όπως τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Μόσχα αυτός είναι η νίκη!

«Εμείς πάμε να νικήσουμε»

«Εμείς πάμε για να κερδίσουμε. Πάντα αυτός είναι ο στόχος μας. Είναι ένα ντέρμπι, είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Η ΤΣΚΑ έχει το πλεονέκτημα και το αβαντάζ λόγω της έδρας, αλλά εμείς πάμε για να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής των ερυθρολεύκων και συνέχισε αναφερόμενος στα σημεία που θα πρέπει να προσέξουν οι παίκτες του…

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για να ανταποκριθούμε στο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το πλεονέκτημα έδρας. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα κάνει καλύτερα κάποια πράγματα στο γήπεδο για να επικρατήσει», επεσήμανε και συνέχισε:

«Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια παρά τις απουσίες. Έχουμε δείξει ότι μπορούμε παρά τους τραυματισμούς. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να καλύψουμε αυτά τα κενά».

Τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στις αλλαγές που έχει η ομάδα της ΤΣΣΚΑ συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι.

«Έχει αλλάξει πάρα πολύ. Είναι ο Κιριλένκο, ο Τζάκσον και…. είναι πιο έτοιμοι και με περισσότερες λύσεις. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε όποιος και αν είναι απέναντί μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε», ανέφερε.

Από την πλευρά του, ο Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε: «Ο Ολυμπιακός πάει για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία πλήρη ομάδα. Είναι γεμάτη παντού και δεν μπορείς να βρεις μειονεκτήματα. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο, πόσω μάλλον όταν λείπει ο αρχηγός μας, ο Βασίλης Σπανούλης. Προετοιμαζόμαστε με βάση αυτό και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε στην πράξη. Δεν μας αφορά αν θα πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας ή όχι, αφού έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και χωρίς αυτό. Είναι μία ομάδα που τρέχει πάρα πολύ σε ανοιχτό γήπεδο. και πρέπει να τους σταματήσουμε για να μην βάλουν πολλούς πόντους». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: