Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ηρακλής: Δωρεάν οι άνεργοι με την Ξάνθη!!

Για ακόμα μια φορά  η ΠΑΕ Ηρακλής με ανακοίνωσή της δείχνει έμπρακτα πως στηρίζει τους ανέργους.
Όπως αποφασίστηκε στην αναμέτρηση για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος θα διατεθούν δωρεάν εισιτήρια  σε όσους είναι αποδεδειγμένα άνεργοι. Τα εισιτήρια θα μπορούν τα αποκτούν από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα.
Μια κίνηση που έχει επαναληφθεί και άλλες φορές κατά την διάρκεια της σεζόν.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 ανοίγει και πάλι τις πόρτες στους άνεργους συμπολίτες μας και τους καλεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο για τον πρώτο ημιτελικό με την Skoda Ξανθη την Πέμπτη 9/5(ώρα 17:00). Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 και προσωπικά ο πρόεδρος της κ. Σπύρος Παπαθανασάκης αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερη ευαισθησία ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και προσπαθούν με την πρωτοβουλία αυτή να προσφέρουν μια ευκαιρία για διασκέδαση σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη ίσως περισσότερο από όλους τους άλλους και χρειάζονται την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους φίλους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση να επισκεφτούν τα γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα καθώς η διάθεση των εισιτηρίων για τους ανέργους θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ Ηρακλής την Τρίτη 7/5 και Τετάρτη 8/5 και ΟΧΙ την ημέρα του αγώνα.»
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: