Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Κουταβάκια προβλέπουν νικητή στο «March Madness»! (video)

Την πρόβλεψη πως θα κατακτήσει τον τίτλο του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ το πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν Στέιτ έκαναν κουταβάκια στην σατιρική εκπομπή του Τζίμι Φάλον.

Κουταβάκια προβλέπουν νικητή στο «March Madness»! (video)

Στην Αμερική ο Τζίμι Φάλον δεν χρησιμοποιεί… κάποια εξωτικά ζώα, αλλά κουτάβια. Μάλιστα τους έχει δώσει και ονόματα και τ’ αποκαλεί «Αξιαγάπητα». Τώρα που το «March Madness» βαίνει προς το τέλος του ο γνωστός κωμικός της αμερικανικής τηλεόρασης επιστράτευσε ξανά τα σκυλάκια του για να προβλέψουν τον πρωταθλητή του κολεγιακού μπάσκετ των ΗΠΑ.

Ένα κουταβάκι πήγε να φάει στο δοχείο του Κεντάκι και άλλο ένα σε αυτό του Ουισκόνσιν, φέρνοντας ισοπαλία στο ένα ζευγάρι των ημιτελικών. Όμως δύο κουταβάκια έδειξαν την προτίμησή τους στο Μίσιγκαν Στέιτ, ενώ όταν ο παρουσιαστής παρακίνησε ένα από τα τρία που δεν είχαν πολύ… όρεξη να πλησιάσει και να δοκιμάσει λίγο από το φαγητό, το σκυλάκι αυτό αγνόησε επιδεικτικά το Ντιούκ και πήγε να φάει από το δοχείο του Μίσιγκαν Στέιτ.

Έτσι, τα «Αξιαγάπητα Κουταβάκια» έδωσαν καθαρό προβάδισμα στους «Σπαρτιάτες», κάτι που σίγουρα θα το εκτίμησαν ιδιαίτερα οι παίκτες του Τομ Ίζο, καθώς όλος σχεδόν ο υπόλοιπος μπασκετικός κόσμος τους θεωρεί το μεγάλο αουτσάιντερ της διοργάνωσης.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: