Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

«Παίζουμε για ιερό σκοπό»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής και μίλησε για το φιλανθρωπικό παιχνίδι που θα συμμετέχει αλλά και για το Ελληνικό μπάσκετ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Εμείς κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα, θα παίξουμε το άθλημα που γνωρίζουμε και θα είναι για έναν ιερό σκοπό, για το χωριό SOS. Θα είμαστε μια πολύ δυνατή ομάδα και μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί όταν ήμασταν νέοι».
Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς:
«Με τον Μπάνε δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί και είναι τιμή μου να παίζω με ένα από τα «ιερά τέρατα» του μπάσκετ.  Είναι καταπληκτικός παίκτης και άνθρωπος και τα λόγια για αυτόν είναι περιττά. Έχει βάλει τεράστια σουτ και ακόμα και για την πλάκα όταν η μπάλα «καίει» ο Μπάνε είναι πρώτος».
Για το μπάσκετ στην Ελλάδα:
«Το μπάσκετ βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή στην ιστορία του. Το Ελληνικό μπάσκετ πάσχει και αυτό είναι καθαρά θέμα οικονομικό. Τώρα που έχουν ανοίξει τα σύνορα δύσκολα κάποιος μένει Ελλάδα και όλοι κοιτάνε την καριέρα τους. Είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές που προκύπτουν. Παίκτες όπως ο Βεζένκοφ είναι λογικό να επιλέγουν αυτό που θα τους προσφέρει μακροπρόθεσμα όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα».
Για το αν έκανε σωστά ο Βεζένκοφ που έμεινε πέρυσι στον Άρη:
« Καλό είναι τα παιδιά να «ψήνονται» περισσότερο παρά να κάνουν το βήμα χωρίς να είναι έτοιμα. Βέβαια, στις πολύ μεγάλες ομάδες υπάρχει άλλη τεχνογνωσία και άλλες εμπειρίες. Νομίζω στην περίπτωση του Βεζένκοφ δεν θα αργήσει η μεγάλη μέρα».
Για το αν μπορεί να παίξει NBA ο Βεζένκοφ:
Καταλαβαίνει το μπάσκετ, τρέχει καλά και θέλει πάρα πολύ δουλειά για να πετύχει κάτι μεγάλο».
Για την μάχη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα:
« Αυτό που κάνει η ΑΕΚ την έχει ανεβάσει επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ με έναν υγιή Χαραλαμπίδη μπορεί να κλείσει την τρίτη θέση. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε κάποιον και αυτό είναι η ομορφιά του φετινού πρωταθλήματος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: