Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Ιντερνασιονάλ : Αποβολή Φαμπρίτσιο επειδή έβρισε τους οπαδούς της … ομάδας του!! (video+photos)

Μία απίστευτη αποβολή έγινε στην Βραζιλία σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στη διάρκεια του αγώνα της Ιντερνασιονάλ με την Ιπιράνγκα για το Campeonato Gaucho  (το πρωτάθλημα της Πολιτείας Ρίο Γκράντε Ντο Σουλ).
Η γηπεδούχος επικράτησε 1-0 αλλά αγωνίστηκε στα 30 και πλέον  τελευταία λεπτά με 10 παίκτες όταν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα ο Φαμπρίτσιο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα για άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της … ομάδας του.
00fabricsssio
Ο πλάγιος μέσος της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε προηγούμενα είχε γίνει στόχος έντονων αποδοκιμασιών από πλευράς οπαδών της και κάποια στιγμή στο 63ο λεπτό του αγώνα το ποτήρι της υπομονής του ξεχείλισε και έκρινε σκόπιμο να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του με μία … άσεμνη χειρονομία.
00fabricio
Αντίδραση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τον διαιτητή της αναμέτρησης Λουίζ Τεξέιρα  ο οποίος δεν δίστασε να βγάλει την κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του και να το αποβάλλει.
00fabricio4
Με το παίκτη να γίνεται έξαλλος κατόπιν αυτού να βγάλει με οργή τη φανέλα του και να την πετάει στο έδαφος πριν έρθουν άνθρωποι της Ιντερνασιονάλ και τον  πάνω σχεδόν σηκωτό εκτός αγωνιστικού χώρου.
Ο Φαμπτίτσιο όπως ανακοίνωσε άμεσα ο πρόεδρος του σωματείου Βιτόριο Πιφέρο θα τιμωρηθεί από την Ιντερνασιονάλ πέραν της ποινής που αναμένεται να του επιβληθεί από τα πειθαρχικά όργανα της ομοσπονδίας.




*Πηγή: onsports.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: