Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Γκολ του μήνα ο Κάτσε!! (vid)

Μπορεί να μην βρίσκει δίχτυα συχνά, όμως το τέρμα που κατάφερε να σκοράρει ο Έργκους Κάτσε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, ψηφίστηκε ως το καλύτερο του μήνα από τους οπαδούς του Δικεφάλου.
Θυμηθείτε το γκολ ΕΔΩ !
Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:
Δεν σκοράρει συχνά. Άλλωστε το γκολ δεν συμπεριλαμβάνεται στις βασικές του αρμοδιότητες. Όταν όμως βρίσκει δίχτυα φροντίζει να είναι σε καίρια σημεία και με εντυπωσιακό τρόπο. Κόντρα στον ΑΟΚ Κέρκυρα έδειξε πως μεταξύ άλλων μπορεί να γίνει και σπεσιαλίστας στα φάουλ. Και κέρδισε το βραβείο για το Best Goal Απριλίου.
 Σε ένα χρονικό σημείο που η μπάλα ήταν βαριά, ο ΠΑΟΚ κέρδισε ένα φάουλ σε εξαιρετική θέση. Αυτή ήταν η ευκαιρία του να φύγει με το διπλό από το νησί των Φαιάκων παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες. Η λογική έλεγε πως ο Κρίστιαν Νομπόα θα στήσει την μπάλα, όμως ο μέσος από το Εκουαδόρ έκανε στην άκρη, ο Εργκούς Κάτσε  πήρε φόρα και με εξαιρετικό χτύπημα έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στο… παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.
Η εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του νεαρού μέσου του Δικεφάλου, σάρωσε τις προτιμήσεις των φίλων του paokfc.gr συγκεντρώνοντας το 88,62% επί του συνόλου και του χάρισε το βραβείο, κόντρα σε δύο εντυπωσιακά τέρματα του Δημήτρη Παπαδόπουλου , ένα με κεφαλιά και ένα με γυριστό σουτ, κόντρα στην SKODA Ξάνθη.Είναι το δεύτερο βραβείο που κερδίζει ο Αλβανός άσος της ομάδας, καθώς το απευθείας φάουλ του αναδείχθηκε και Best Goal της αγωνιστικής στην ψηφοφορία που διοργανώνουν ο ΠΣΑΠ, η Super League και η Nova.
Θυμηθείτε μέσα από το PAOK TV, το εκπληκτικό τέρμα του Κάτσε στην Κέρκυρα.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: