Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ντάνστον: «Έτοιμοι, αλλά θα ‘ναι πιο δύσκολο»


Έτοιμος να πάρει τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Μπράιαν Ντάνστον, αλλά χαρακτήρισε πιο δύσκολη τη συγκεκριμένη αναμέτρηση από τις δύο που προηγήθηκαν.

Ντάνστον: «Έτοιμοι, αλλά θα ‘ναι πιο δύσκολο»
Αρκετοί θεωρούν δεδομένοι ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει εύκολα ή δύσκολα την τρίτη νίκη επί του Παναθηναϊκού στη σειρά των τελικών, που θα του δώσει το πρωτάθλημα, αλλά ο Μπράιαν Ντάνστον τονίζει ότι μόνο σίγουρη δεν είναι η επικράτηση.

Ο σέντερ των «ερυθρόλευκων», μιλώντας στην «Real News» σχολίασε ότι δεν ήρθε εύκολα το 76-70 στο ΣΕΦ και το 69-76 στο ΟΑΚΑ, ενώ ανέφερε ότι πρόκειται και για θέμα αξιοπρέπειας στο αντίπαλο «στρατόπεδο» το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Κανένα από τα δύο πρώτα παιχνίδια δεν ήταν εύκολο. Αγωνιστήκαμε σκληρά, δουλέψαμε στο γήπεδο, ήμασταν δυνατοί στις προσωπικές μονομαχίες, αποτελεσματικοί όταν έπρεπε και δείξαμε χαρακτήρα. Είμαστε έτοιμοι για το τρίτο ματς της σειράς, που προσωπικά περιμένω πως θα είναι και το πιο δύσκολο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα παλέψουν πιο πολύ, δεν θα θέλουν να χάσουν χωρίς νίκη, είναι κάπου και θέμα αξιοπρέπειας.

Ο κόσμος μας θα είναι εκεί, όπως κάνει πάντα. Ελπίζω να κάνουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντικό που μετά την Euroleague μείναμε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του προπονητή μας ξεπεράσαμε γρήγορα την απογοήτευση που νιώσαμε
». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: