Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Οι δύο τους και οι εναλλακτικές!

Το βάρος για την απόκτηση του στόπερ έχουν ρίξει στον Παναθηναϊκό, προσπαθώντας να βάλουν άμεσα ένα τέλος στις υποθέσεις Σιανί-Σπάχιτς, έχοντας τουλάχιστον δύο ακόμη περιπτώσεις στη λίστα τους.

Οι δύο τους και οι εναλλακτικές
Στον Παναθηναϊκό καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να κλείσουν το συντομότερο δυνατό έναν στόπερ, με τους Σπάχιτς-Σιανί να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Χθες, κυκλοφόρησε η φήμη περί οριστικής συμφωνίας, αλλά οι «πράσινοι» έσπευσαν να τη διαψεύσουν. Χωρίς να αρνούνται ότι είναι σε επαφή μαζί τους.

Από αύριο αναμένονται εξελίξεις για τον Γάλλο και τον Βόσνιο αμυντικό, που έχουν μείνει ελεύθεροι από Λάτσιο και Λεβερκούζεν αντίστοιχα και με τους οποίους φαίνεται ότι υπάρχει σημείο επαφής στο οικονομικό. Αν υπάρξει απόλυτη ταύτιση και με τους δύο στο «τριφύλλι» θα πρέπει να διαλέξουν έναν από τους δύο, χωρίς να είναι ξεκάθαρο τη δεδομένη στιγμή το προς τα πουν γέρνει η πλάστιγγα.

Πάντως, δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις που υπάρχουν στη λίστα. Έχουν δεδομένα δύο ακόμη ονόματα. Πιθανόν και περισσότερα. Το σίγουρο είναι ότι στον Παναθηναϊκό στοχεύουν αρχικά στο να έχουν κλείσει τον παίκτη μέχρι τις 25 Ιουνίου, το πολύ μέχρι τέλη του μήνα. Όλα αυτά για τον αντικαταστάτη του Γκόρντον Σίλνενφελντ, τον παίκτη δηλαδή που θα έχει τα χαρακτηριστικά και τα φόντα για να παίξει βασικός στο κέντρο της άμυνας.

Από εκεί και πέρα, μοιάζει με ειλημμένη απόφαση η απόκτηση ενός ακόμη παίκτη για αυτή τη θέση και στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Χελάντερ μοιάζει φαβορί τη δεδομένη στιγμή. Όπως αναφέρεται στην «Πράσινη» τις τελευταίες ημέρες πάνε καλά οι συζητήσεις με την Μάλμε, με την οποία έχει συμβόλαιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: