Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Υπόθεση των Πόουλσεν η νίκη των Δανών με Σερβία!!

Το πιο σημαντικό βήμα, για την πρόκριση στην τελική φάση του ΕURO 2016, από τον 9ο όμιλο, έκανε η Δανία, που επικράτησε 2-0 της Σερβίας και έφτασε τους 10 βαθμούς με γκολ από τους Πόουλσεν.

Υπόθεση των Πόουλσεν η νίκη των Δανών με Σερβία
Η Δανία έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της, με τη νίκη 1-0 απέναντι στην Σερβία. Ο Πόουλσεν από τα 20 άνοιξε το σκορ για τους ποδοσφαιριστές του Μόρτεν Όλσεν, με τον νεαρό παίκτη της Λειψίας, να σημειώνει το παρθενικό του γκολ με την Εθνική του ομάδα. Χαμένο πέναλτι από τον Άγκερ στο πρώτο μέρος. Το 2-0 έκανε ο Γιάκομπ Πόουλσεν, στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Tο ματς

Οι Δανοί κατόρθωσαν να φτάσουν σε μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει στην 2η θέση με 10 πόντους, δύο λιγότερους από τους Πορτογάλους στον 9ο όμιλο. Η ομάδα του Μόρτεν Όλσεν μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να προηγηθεί στο 13ο λεπτό. Από μια βαθιά μπαλιά, ο Νίκλας Μπέντνερ, έστρωσε ωραία στον Γιουσούφ Ποόυλσεν που έκανε ωραίο κοντρόλ και με σουτ από τα 20 μέτρα κατάφερε ν’ ανοίξει το σκορ. Η Δανία έχασε την ευκαιρία να φτάσει και σε 2ο γκολ, αφού ο Χόιμπεργκ κέρδισε πέναλτι από τον Κόλαροφ, αλλά ο Άγκερ, δεν μπόρεσε να νικήσει τον Στόικοβιτς που απέκρουσε.

Στην επανάληψη οι Σέρβοι μπήκαν δυνατά, αναζήτησαν το γκολ και ο Σμάιχελ έκανε σημαντική επέμβαση στο 47ο λεπτό σε σουτ του Μίτροβιτς. Στο 69ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης για τη Σερβία είχε νέα ευκαιρία, αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Στοϊκοβιτς έσωσε την Σερβία, σε προσπάθεια του Έρικσεν, αλλά ο Γιάκομπ Πόουλσεν, στο 87ο λεπτό, μετά από μια χαμένη μπαλιά στο μισό των Σέρβων «κλείδωσε» το ματς για τη Δανία, κάνοντας με σουτ το 2-0.


Η βαθμολογία

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1. Πορτογαλία 12 (7-4) σε 5 ματς
2. Δανία 10 (8-4) σε 5 ματς
3. Αλβανία 7 (4-5) σε 4 ματς
4. Σερβία 1 (6-8) σε 5 ματς
5. Αρμενία 1 (5-9) σε 5 ματς

Η επόμενη (7η) αγωνιστική (04/09)

Δανία - Αλβανία
Σερβία - Αρμενία
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: