Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Το… ξεκόβει για Κέιν η Τότεναμ!

Καμία πρόθεση να προχωρήσει στην πώληση του Χάρι Κέιν δεν έχει η Τότεναμ, με την συγκεκριμένη είδηση να κόβει την… όρεξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια από τα ίδια και για Γιορίς.
Από χθες έχει γίνει γνωστή η πρόθεση της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ να κινηθεί για την απόκτηση του επιθετικού των «spurs», ο οποίος ήταν η μεγάλη αποκάλυψη της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε.
Μάλιστα σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία αποκάλυπταν ακόμα και το ποσό που ετοιμάζουν να προσφέρουν οι «κόκκινοι διάβολοι» και το οποίο φτάνει τα 40 εκατομμύρια λίρες.
Στο στρατόπεδο της Τότεναμ πάντως δεν μοιάζουν να ασχολούνται με τα σενάρια περί Κέιν και Γιουνάιτεντ, με τον πρόεδρο, Ντάνιελ Λίβι, να έχει εγγυηθεί στον Μαουρίτσιο Ποκετίνο πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση ούτε να συζητήσουν το ενδεχόμενο να χάσουν τον βασικό τους επιθετικό.
Παράλληλα η Τότεναμ θα καταβάλει προσπάθεια να κρατήσει στο Λονδίνο και τον Ούγκο Γιορίς, ο οποίος αποτελεί ένα από τα φαβορί για τον διάδοχο του Νταβίντ Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια της Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ.


*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: