Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Σλότερ: «Είμαστε αποφασισμένοι»

Όλα για όλα θα τα παίξουν σήμερα στον Παναθηναϊκό, ώστε να μειώσουν σε 2-1 τη σειρά με τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Έι Τζέι Σλότερ. «Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το δεύτερο ματς», σχολίασε.

Σλότερ: «Είμαστε αποφασισμένοι»
Ενωμένοι και αποφασισμένοι, ώστε να μην στεφθεί ο Ολυμπιακός πρωταθλητής, είναι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Έι Τζέι Σλότερ. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» ανέφερε ότι στην αναμέτρηση της Τετάρτης η ομάδα του δεν έπαιξε καλά, αλλά και πως έχασε στις λεπτομέρειες.

«Είμαστε στενοχωρημένοι επειδή ειδικά ο δεύτερος αγώνας κρίθηκε σε μικρές λεπτομέρειες, σε κάποια ριμπάουντ, σε κάποια σουτ, σε κάποιες χαμένες δεύτερες επιθέσεις. Δεν ήμασταν καλοί, αλλά ούτε και τυχεροί, πιστεύω ότι ήταν συνδυασμός και των δύο. Παρά το 2-0 είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να μπούμε στο γήπεδο για ένα σκληρό ματς, όπου θα τα παίξουμε όλα για όλα. Για εμάς είναι do or die η αναμέτρηση και αισθάνομαι έτοιμος τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Θα είναι μια μάχη από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο», δήλωσε στη «Real News» ο Αμερικανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: