Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πρωταγωνίστησε τραυματίας ο Πετρούνιας!

Ταξίδεψε στο Μπακού τραυματίας, όμως ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεχώρισε στην αυλαία των προκριματικών της ενόργανης γυμναστικής, στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού και πάει για μετάλλιο στους κρίκους.

Πρωταγωνίστησε τραυματίας ο Πετρούνιας
Παρά τον τραυματισμό του στο δάχτυλο ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεχώρισε στα προκριματικά της ενόργανης γυμναστικής στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού, με την πρόκριση στον τελικό των κρίκων.

Η εμφάνισή του στο δυνατό του αγώνισμα τον ανέβασε στην πρώτη θέση της κατάταξης με ευκολία και πήρε την πρόκρισή του στον τελικό με 15.733 βαθμούς. Στο σύνθετο ατομικό ο Πετρούνιας βρίσκεται στην ένατη θέση με 42.399 βαθμούς, ο Νίκος Ηλιόπουλος στην τριακοστή με 39.499 και ο Βλάσης Μάρας στην 37η με 38.765. Οι δύο τελευταίοι, πάντως, θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν την θέση τους, αφού θα δώσουν αύριο τα δυνατά τους αγωνίσματα.



Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρώτο σκέλος με ασκήσεις εδάφους, πλάγιο ίππο και κρίκους, ενώ αύριο έχει δίζυγο και μονόζυγο.

Στις γυναίκες η Βάσω Μιλλούση έκανε καλή αρχή σε έδαφος και ασύμμετρους ζυγούς και με 26.166 βρίσκεται στην 24η θέση. Χαμηλά έμειναν οι Ιωάννα Ξουλόγη με 22.032 βαθμούς και Μυρόπη Χριστοφιλάκη με 21.800 βαθμούς. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: