Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Γελάνε με τα σενάρια οι Μέσι-Τέβες!


Με χιούμορ αντιμετωπίζουν τα σενάρια που τους θέλουν… πλακωμένους οι Λιονέλ Μέσι και Κάρλος Τέβες. Ο επιθετικός της Γιουβέντους τόνισε ότι οι δυο τους γελούν με τα σχετικά δημοσιεύματα.

Γελάνε με τα σενάρια οι Μέσι-Τέβες
Όχι μόνο δεν εκνευρίζονται, αλλά διασκεδάζουν με τα σενάρια που τους θέλουν να μη… μιλιούνται οι Κάρλος Τέβες και Λιονέλ Μέσι.

Με αφορμή τη συνύπαρξή τους στην εθνική Αργεντινής για το Κόπα Αμέρικα, αναζωπυρώθηκε μια φημολογία που είχε ξεκινήσει από παλιά και ήθελε τους δυο τους να μην έχουν καλές σχέσεις.

Το συγκεκριμένο σενάριο μάλιστα είχε συνδεθεί και με την απουσία του επιθετικού της Γιουβέντους από το περσινό Μουντιάλ, για την οποία ο Μέσι παρουσιαζόταν να έχει βάλει το χέρι του.

Ό,τι και να λένε ωστόσο τα σενάρια, σημασία έχει τι λένε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Και μιλώντας στη «Marca», ο Τέβες φρόντισε να εξηγήσει εύγλωττα τι ισχύει και γιατί παρουσιάζεται το αντίθετο.

«Εγώ και ο Μέσι γελάμε με τον μύθο ότι είμαστε εχθροί. Ο τίτλος “ο Τέβες είναι φίλος του Μέσι” δεν πουλάει. Ο τίτλος “ο Μέσι είναι εχθρός του Τέβες” πουλάει. Γι’ αυτό το κάνουν. Μιλούν περισσότερο για μια μη φιλική σχέση μεταξύ μας παρά για τη φιλία που έχουμε στην πραγματικότητα οι δυο μας».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: