Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Καραγκούνης: «Αν είχα αρνηθεί, θα ήμουν διπλά στενοχωρημένος»

Θλιμμένος από το νέο κάζο με τα Νησιά Φερόε, αλλά όχι και μετανιωμένος για την επιλογή να βοηθήσει την Εθνική ομάδα όταν του ζητήθηκε, δήλωσε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Καραγκούνης: «Αν είχα αρνηθεί, θα ήμουν διπλά στενοχωρημένος»
Βαθιά στενοχωρημένος από την κατάσταση της Εθνικής ομάδας μετά και τη νέα «σφαλιάρα» από τα Νησιά Φερόε (2-1), αλλά και πεπεισμένος ότι τώρα έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη την υποστήριξη όλων μας εμφανίστηκε ο Γιώργος Καραγκούνης.

«Αυτή τη στιγμή είναι πεσμένη κάτω η ομάδα. Επιβάλλεται όμως να σηκωθεί και να μη γίνει όπως άλλες, που μετά από τέτοια απογοήτευση δεν ξανασήκωσαν ποτέ κεφάλι. Πρέπει να ανασυνταχθεί και να δει πώς θα συνεχίσει στην επόμενη διοργάνωση», είπε αρχικά.

Ερωτώμενος για το αν μετάνιωσε που ανέλαβε πόστο όταν του ζητήθηκε, ο Καραγκούνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μου ζητείται από την Εθνική να βοηθήσω, δεν μπορώ να το σκεφτώ δεύτερη φορά». Κι αφού επανέλαβε ότι «δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη βοήθεια», κατέληξε:

«Αν το είχα κάνει τότε, τώρα θα ήμουν δυο φορές στενοχωρημένος. Το θέμα, όμως, είναι η Εθνική και όχι ο Καραγκούνης και ο κάθε Καραγκούνης. Πρέπει να τη βοηθήσουμε να σηκωθεί από την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: