Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ώρα για... σάμπα!

Την πρώτη της εμφάνιση στο φετινό Κόπα Αμέρικα θα κάνει η Βραζιλία, η οποία αντιμετωπίζει το Περού. Η πολύ δυνατή Κολομβία κοντράρεται με την Βενεζουέλα του Ρόναλντ Βάργκας.

Ώρα για... σάμπα
Με την διεξαγωγή των δύο ματς του τρίτου ομίλου του Κόπα Αμέρικα συνεχίζεται η δράση στη Χιλή και τα φώτα πέφτουν πάνω στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με το Περού. «Ζέσταμα» με Κολομβία-Βενεζουέλα.

Κολομβία-Βενεζουέλα (22:00, ΣΚΑΙ)

Δεν είναι το ματς της ημέρας, αλλά σίγουρα έχει το ενδιαφέρον του. Η Κολομβία που έκανε πολύ καλό Μουντιάλ το περυσινό καλοκαίρι, καθώς της έβαλε «στοπ» η διοργανώτρια Βραζιλία, έχοντας πολύ καλό ρόστερ. Ο Χάμες Ροντρίγκες, ο Φαλκάο (παρά την κακή σεζόν που έκανε), ο Τζάκσον Μαρτίνες, ο Μπάκα και ο Κουαρδάδο είναι παίκτες που δεν συναντάει κανείς εύκολα στις ομάδες του συγκεκριμένου τουρνουά.

Από την άλλη, η Βενεζουέλα είναι σαφώς υποδεέστερη ομάδα και έχει ενδιαφέρον η αναμέτρηση από ελληνικής πλευράς, καθώς στο ρόστερ των τυπικά φιλοξενούμενων υπάρχει ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος «φλερτάρει» με την ΑΕΚ, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι στο αρχικό σχήμα.



Πιθανές ενδεκάδες

Κολομβία: Οσπίνα, Σαπάτα, Μουρίγιο, Ανδράδε, Σούνιγκα, Βαλένθια, Σάντσες, Χάμες, Κουαδράδο, Τζάκσον Μαρτίνες, Φαλκάο.

Βενεζουέλα: Μπαρόχα, Αμορεμπιέτα, Βισκαρόντο, Ροσάλες, Κισέρο, Ρινκόν, Σέιχας, Μουρίγιο, Αράνγκο, Ροντόν, Μαρτίνες.

Γήπεδο: El Teniente

Βραζιλία-Περού (00:30, ΣΚΑΙ)

Ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κόπα Αμέρικα της Χιλής ρίχνεται στη «μάχη» τα ξημερώματα της Δευτέρας κόντρα στο Περού. Η Βραζιλία δίνει το πρώτο της επίσημο ματς μετά το στραπάτσο στο Μουντιάλ του περασμένου καλοκαιριού στο σπίτι της, όπου έχασε με 7-1 από τη Γερμανία στα ημιτελικά και το 3-0 στον μικρό τελικό από την Ολλανδία.



Με τον Κάρλος Ντούνγκα στο τιμόνι της μετράει δέκα φιλικά (όλα νικηφόρα) ύστερα από το Παγκόσμιο Κύπελλο και καλείται να φθάσει στην κατάκτηση του τροπαίου για να «ξεπλύνει» κάπως την ντροπή και να στείλει μήνυμα ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ η πρώτη προσπάθεια της Αργεντινής δεν ήταν πετυχημένη.

Πιθανές ενδεκάδες

Βραζιλία: Τζέφερσον, Μιράντα, Νταβίντ Λουίς, Φαμπίνιο, Φελίπε Λουίς, Ελίας, Φερναντίνιο, Φελίπε Κουτίνιο, Γουίλιαν, Νεϊμάρ, Φιρμίνιο

Περού: Γκαλέζ, Ζαμπράνο, Αντβικούλα, Φαρφάν, Κεσπέντες, Μπαλόν, Λομπάτον, Κουέβα, Σάντσες, Ασκούες, Γκερέρο

Γήπεδο: Municipal German Becker
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: