Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

«Δαγκώνει» ο Κριστιάνο!!

Το… δολοφονικό του ένστικτο έδειξε στην Αρμενία ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έγραψε αρκετά ρεκόρ, με το τρίτο του χατ-τρικ με το εθνόσημο και 35ο συνολικά. Παραλίγο να γράψει πιο μεγάλη ιστορία.

«Δαγκώνει» ο Κριστιάνο
Θιγμένος απ’ το προβάδισμα της Αρμενίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο οδήγησε (σχεδόν) μόνος του την Πορτογαλία σε ανατροπή. Πετυχαίνοντας τρία γκολ, έδωσε στην ομάδα του Σάντος το διπλό (3-2) και την έφερε ακόμα πιο κοντά στην τελική φάση του Euro.

Κι όπως είναι φυσικό –μετά από τέτοιες προσωπικές επιδόσεις- ο CR7 έκανε μια σειρά από ρεκόρ. Διότι έγινε ο πρώτος παίκτης απ’ την ιβηρική χώρα (δεν είναι και γενικά πολλοί αυτοί που το 'χουν κάνει ανά την Ευρώπη) που σημειώνει χατ-τρικ (με γκολάρα το τρίτο) τόσο σε προκριματικά Euro, όσο και σε προκριματικά Μουντιάλ. Κάτι που 'χει κάνει και ο Γκέκας!

Κανείς δεν μπορεί εξίσου να παραβλέψει το γεγονός πως βρίσκει δίχτυα τρεις φορές σε τρίτη(!) σερί αναμέτρηση, καθώς είχε προηγηθεί κάτι ανάλογο με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφατα απέναντι σε Χετάφε (7-3) κι Εσπανιόλ (4-1).

Το σημερινό του λοιπόν, ήταν το υπ’ αριθμόν τρία με το εθνόσημο στο στήθος και 35ο συνολικά στην καριέρα του. Έγινε, μάλιστα, μόλις ο τρίτος Πορτογάλος με τρία γκολ σε ένα ματς προκριματικών Euro, επίτευγμα που μέχρι σήμερα είχαν πετύχει μόνο οι Πάουλο Άλβες (1995) και Ζοάο Πίντο (1999).

Συν τοις άλλοις, όπως συνέβη και τις προηγούμενες 34 φορές, έτσι κι απόψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο συνδύασε το χατ-τρικ του με νίκη. Θα μπορούσε, βέβαια, αν είχε σκοράρει ακόμα μια φορά, τότε να «γράψει» επίδοση που έχει να εμφανιστεί εδώ και 12 χρόνια στην εθνική Πορτογαλίας, όταν το 2003 ο Παουλέτα είχε κάνει «καρέ»! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: