Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Μία μας έμεινε και την αποδομούμε!!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος προβλέπει μέσα από το sport-fm.gr ότι με μαθηματική ακρίβεια «θα τα βρουν μπροστά τους» όσα κάνουν τώρα κατά του Ολυμπιακού…

Μία μας έμεινε και την αποδομούμε!
***Πάει κι η εθνική μας ομάδα. Μέχρι το Μουντιάλ ήταν. Μετά κατέρρευσε όλο το οικοδόμημα. Μιλάμε τώρα για αποτελέσματα που ξεπερνάνε τα όρια του διασυρμού. Ξεφτίλα.Ταπείνωση.

***Με πήρε ένας φίλος Έλληνας από κάπου από τη Δυτική Ευρώπη. Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, ντρεπόμαστε, μου είπε.

***Κι εγώ ξέρω ότι μία ομάδα μας έμεινε να μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός. Σταθερά, όμορφα κι ωραία ο Ολυμπιακός είναι άξιος εκπρόσωπος της Ελλάδας εδώ και τέσσερα συνεχόμενα χρόνια στο πιο υψηλό επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, στο Τσάμπιονς Λιγκ.

***Ούτε Παναθηναϊκός, ούτε ΠΑΟΚ πια κάνουν τίποτα έξω. Η δε ΑΕΚ έχει εξαφανιστεί από την Ευρώπη. Κι η εθνική μας εδώ κι ένα χρόνο μας ρεζιλεύει. Μόνο ο Ολυμπιακός βγάζει ασπροπρόσωπη την Ελλάδα. Παίζοντας με θηρία όπως οι Γιουβέντους, Ατλέτικο, Μάντσεστερ, Παρί, Μπενφίκα, Άρσεναλ, Σάλκε, Ντόρτμουντ, Μαρσέϊγ.

***Κι όμως αυτή την ομάδα, τη μοναδική πλέον που σηκώνει την ελληνική σημαία στην Ευρώπη, επιχειρούν-τι επιχειρούν, δηλαδή, προσπαθούν νύκτα μέρα…- να την αποδομήσουν. Από εδώ, από μέσα από την Ελλάδα. Χωρίς να καταλαβαίνουν πόσο κακό κάνουν πρώτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσα κάνουν εναντίον του Ολυμπιακού, μπροστά τους θα τα βρουν.

***Εδώ είμαστε και θα τα δείτε. Όταν έχεις μία ομάδα να κρατάει όρθια την χώρα σου στην Ευρώπη, δεν έχει νόημα να πας να την καταστρέψεις στο βωμό του όποιου μικροσυμφέροντος. Στο τέλος θα σου βγει μπούμερανγκ.

***Είναι μαθηματικά αυτά…Όσο πιο κάτω πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τόσο πιο κάτω θα είναι κι οι ομάδες του. Και το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, τώρα, το κρατάει μόνος του ο Ολυμπιακός... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: