Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, μπορεί ο Παναθηναϊκός»


Την άποψη πως ο Ολυμπιακός μπορεί να τελειώσει από σήμερα το πρωτάθλημα εξέφρασε στον Σπορ Fm 94,6 ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να κάνει ο Παναθηναϊκός το «break».

«Φαβορί ο Ολυμπιακός, μπορεί ο Παναθηναϊκός»
Στον Ολυμπιακό έδωσε το προβάδισμα για να πάρει το πρωτάθλημα στον σημερινό τρίτο τελικό του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μιλώντας στον Σπορ Fm 94,6. Ο έμπειρος τεχνικός, μίλησε επίσης και για το ποια θα πρέπει να είναι η στόχευση των δύο ομάδων την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Μάκη Διόγο και Γιάννη Κυφωνίδη, για:

-τον σημερινό τρίτο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ:

«Περιμένω να δω την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι πολύ άξιος προπονητής που επωμίστηκε μεγάλες ευθύνες. Έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του. Προσπαθεί να παλέψει τα παιχνίδια και με ένα πλάνο τα διεκδικεί μέχρι ένα σημείο, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες. Όταν χάνεις στα πλέι οφ τον Γκιστ που είναι πολύ σημαντικός παίκτης, τον Μπατίστα και τον Παππά που τους χρειάζεσαι για να ανταγωνιστείς τον Ολυμπιακό, δύσκολα μπορείς να αντεπεξέλθεις. Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι και μπορεί να τελειώσει τη σειρά. Δεν αποκλείεται τίποτα, αλλά είναι σε θέση να πάρει από σήμερα το πρωτάθλημα, βάσει των όσων είδαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αν ο Παναθηναϊκός κάνει την υπέρβαση και «σπάσει» την έδρα, θα είναι μεγάλο επίτευγμα και η σειρά τότε μπορεί να πάει σε πέμπτο παιχνίδι».

-την επόμενη μέρα των δύο ομάδων μετά τους τελικούς:

«Ο Ολυμπιακός έχει τον βασικό του «κορμό» ίδιο και γι’ αυτό η μετάβαση από τον Μπαρτζώκα στον Σφαιρόπουλο που προσέθεσε πολλά νέα στοιχεία, έγινε πιο εύκολα. Έχει σταθερές στο παιχνίδι του με καλή άμυνα και καλό παιχνίδι. Θα είναι πιο εύκολο με δύο-τρεις προσθήκες να φτιάξει ακόμα καλύτερη ομάδα του χρόνου, παρόλο που φέτος είναι απόλυτα επιτυχημένος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένα λάθος φέτος. Δε στήριξε την επιλογή του. Έφερε τον Ιβάνοβιτς που στόχος του είναι να κινηθεί για επιτυχίες και όχι να αναδείξει τα νέα παιδιά, ώστε να φτιάξει και άλλο την καριέρα του και το όνομα του. Η διοίκηση έλεγε πως θα δουλέψει με τα νέα παιδιά, τα οποία όμως δεν είχαν συμμετοχή. Υπήρχε δυσαρμονία με το πώς σκέφτεται η διοίκηση με τον προπονητή, γι’ αυτό και λύθηκε η συνεργασία τους. Το πρώτο που πρέπει να κάνει το καλοκαίρι η ομάδα είναι να βάλει ένα στόχο διοίκηση και προπονητής και να προχωρήσει σε αυτό το πλάνο. Ο Παναθηναϊκός είναι ο πολυνίκης σε Ευρώπη και Ελλάδα και πρέπει να στηρίξει τις επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: