Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

«Καρφί» για Γαλλία!!


Την ώρα που η Ελλάδα κάνει την μία ντροπιαστική εμφάνιση πίσω απ' την άλλη, Βόρειος Ιρλανδία και Ρουμανία βολεύτηκαν σε ισοπαλία (0-0) που τις έφερε ακόμα πιο κοντά στην τελική φάση της Γαλλίας.

«Καρφί» για Γαλλία
Σε ένα βολικό (αν και η Ουγγαρία πιέζει) 0-0 έμειναν Βόρειος Ιρλανδία και Ρουμανία. Οι δύο ομάδες πήραν από έναν πόντο, σε ένα ματς… ανοιχτό, που είχε πολλές φάσεις και που θα μπορούσε να ‘χει γίνει η «ζημιά».

Όπως και να ‘χει βέβαια, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος των προκριματικών οι αποψινοί αντίπαλοι έκαναν ακόμα ένα βήμα προς Γαλλία και την τελική φάση –εν αντιθέσει με την Ελλάδα που πάει απ’ το κακό στο χειρότερο…

Οι παίκτες του Ιορντανέσκου με αυτό τον βαθμό της ισοπαλίας διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου και τους 14 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι νησιώτες βρίσκονται σε… απόσταση βολής και στο -1.

Οι δυο τους δείχνουν να ελέγχουν την κατάσταση για τα δύο απευθείας εισιτήρια, ωστόσο οι Ούγγροι… καραδοκούν και περιμένουν την οποιαδήποτε «γκέλα» για να αποφύγουν τα μπαράζ και να «κλέψουν» την απευθείας πρόκριση.

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής

Φινλανδία-Ουγγαρία 0-1
(82’ Στίμπερ)

Νησιά Φερόε-Ελλάδα 2-1

Βόρειος Ιρλανδία-Ρουμανία 0-0

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου

1. Ρουμανία 14 (7-1)
2. Β. Ιρλανδία 13 (8-4)
3. Ουγγαρία 11 (5-3)
4. Νησιά Φερόε 6 (4-8)
5. Φινλανδία 4 (5-8)
6. Ελλάδα 2 (2-7) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: