Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Τους έχει «γυαλίσει» ο Μπρίτο!

Μεγάλη προσπάθεια για να κάνουν δικό τους τον Εντουάρντο Μπρίτο καταβάλουν στον Ηρακλή, στοχεύοντας να πάρει έναν πολύ ποιοτικό παίκτη ενόψει Super League.

Τους έχει «γυαλίσει» ο Μπρίτο
Πολύ ψηλά στη λίστα του Ηρακλή για την ενίσχυση του ενόψει Super League βρίσκεται ο Εντουάρντο Μπρίτο. Στον «Γηραιό» αναζητούν έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου, δηλαδή ποιοτικό αριστεροπόδαρο, ενώ το ότι είναι ευέλικτος με καλή πάσα και δυνατό σουτ, έχοντας πολλές παραστάσεις στη Super League είναι στοιχεία που επίσης τους αρέσουν.

«Κοιτάμε έναν παίκτη από τον Ατρόμητο, αλλά δεν ξέρω ποιος είναι», είχε δηλώσει πρόσφατα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σπύρος Παπαθανασάκης, ενώ είναι μεγάλος πόθος του τεχνικού της ομάδας, Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο Βραζιλιάνος έχει 201 συμμετοχές στη Super League (20 γκολ), 45 στη Β' κατηγορία (16) και 31 στη Γ' (16), ενώ από το 2006 και μετά πραγματοποιεί γεμάτες χρονιές και ποτέ δεν έπεσε κάτω από τα 22 παιχνίδια, ενώ πέρυσι έφτασε να παίξει 38. Φέτος είχε 25 συμμετοχές και ένα γκολ.

Υψηλό εμπόδιο αποτελεί το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Περιστεριώτες, καθώς ανανεώθηκε πέρυσι το καλοκαίρι για δύο χρόνια η συνεργασία των δύο πλευρών. Οπότε, δεν είναι εύκολη περίπτωση, αλλά σίγουρα είναι μια περίπτωση που εξετάζεται πολύ σοβαρά και οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν δυναμικά στην πρώτη κατηγορία, μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο Μπρίτο έχει ξεκινήσει από τον περασμένο χειμώνα τις διαδικασίες ελληνοποίησης του, ενώ η γυναίκα του είναι από τη χώρα μας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: