Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Πολλά όρια από τους πιτσιρικάδες στην Πάτρα!!

Ένα όριο για τους Νέους, ένα για τις Νέες, ισάριθμο στις Νεάνιδες και δύο στην κατηγορία Παίδων/Κορασίδων ήταν ο απολογισμός των «Τοφαλείων» στην Πάτρα το Σάββατο.

Πολλά όρια από τους πιτσιρικάδες στην Πάτρα
Από τις ιδιαίτερες στιγμές ήταν η βράβευση του Περικλή Ιακωβάκη και της προπονήτριας του, Μαίρης Σωτηρακοπούλου, για την πολύχρονη προσφορά τους στον ελληνικό κλασικό αθλητισμό. Ο πανελλήνιος ρέκορντμαν των 400 μέτρων με εμπόδια βελτίωσε το φετινό ατομικό του ρεκόρ με 50.84.

Η Έφη Θεοδώρου κάλυψε την απόσταση στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών σε 58.51 κα σημείωσε ατομικό ρεκόρ, το οποίο ισοδυναμεί με όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του Ταλίν, ενώ έγινε η ένατη καλύτερη στη χώρα μας.

Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η Μαρία Λιτσένη, η οποία ήταν δεύτερη με 59.88.
Η Αλεξία Πολυκράτη κατάφερε να «πιάσει» στα 400 μέτρα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων με 55.45 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο παις Μιχάλης Παππάς έτρεξε σε 47.75 και «έπιασε» το όριο για την ίδια διοργάνωση. Δεύτερος με 47.79 και φετινό ατονικό ρεκόρ ήταν ο Δημήτρης Γράβαλος.

Ατομικό ρεκόρ και όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων από την Ιωάννα Ζάκκα στο ύψος, η οποία ξεπέρασε τα 1.80.

Η Έφη Κολοκυθά με 6.34 στο μήκος, βελτίωσε το φετινό της ατομικό ρεκόρ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: