Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

«Ο Φαλκάο πάει στην Τσέλσι»!

Αυτός είναι ο τίτλος του σημερινού αποκλειστικού δημοσιεύματος της «Record». Ο Ραδαμέλ Φαλκάο θα ανήκει από τη νέα περίοδο στο δυναμικό της Τσέλσι!
Άρχισε να γίνεται σίριαλ. Πάει στην Τσέλσι ή όχι; Τον θέλει όντως και η Λίβερπουλ; Αυτά ήταν τα ερωτήματα που βασάνιζαν τις τελευταίες ημέρες τα αγγλικά Μέσα, μέχρι που… έσκασε το αποκλειστικό της πορτογαλικής «Record» και έβαλε φωτιά στα ειδησεογραφικά πρακτορεία του Νησιού.
Χωρίς να αναφέρουν λεπτομέρειες, αλλά επικαλούμενοι αποκλειστικές τους πληροφορίες, οι Πορτογάλοι παρουσιάζουν τελειωμένη την μετακίνηση του πρώην επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους πρωταθλητές.
«Παρά τις κακές του εμφανίσεις στη Γιουνάιτεντ, τώρα πάει στην ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ραδαμέλ Φαλκάο θα ενισχύσει την Τσέλσι για την νέα περίοδο», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Αλήθεια ή απλή πρόβλεψη που οι Πορτογάλοι ήθελαν να περάσουν προς τα έξω ως βεβαιότητα, κανείς δεν ξέρει. Θα μάθουμε το επόμενο διάστημα. Μέχρι στιγμής πάντως, ο Κολομβιανός ανήκει στο δυναμικό της Μονακό.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: