Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

«Μια χαρά είναι ο Στέρλινγκ»

Μετά τον Ρόι Χότζον, ο Άνταμ Λαλάνα μίλησε για τον Ραχίμ Στέρλινγκ και την ψυχολογική του κατάσταση, τονίζοντας ότι ο συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ είναι μια χαρά και θα μπορέσει να παίξει ανεπηρέαστος σήμερα απέναντι στη Σλοβενία για τα προκριματικά του Euro 2016. 
Η Αγγλία φιλοξενείται στη Λιουμπλιάνα με στόχο το 6x6 στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, με τον Ραχίμ Στέρλινγκ να έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων και του σχολιασμού πριν από το παιχνίδι.
Λόγω της αβεβαιότητας γύρω από το μέλλον του και τα όσα κυκλοφορούν καθημερινά, θα μπορούσε ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ να έχει επηρεαστεί σημαντικά, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Μετά τον Ρόι Χότζον, το ξεκαθάρισε και ο συμπαίκτης του τόσο στους «κόκκινους», όσο και στα «τρία λιοντάρια», Άνταμ Λαλάνα, υποστηρίζοντας πως:
«Είναι μια χαρά ο Ραχίμ. Μιλάμε αρκετά και μπορώ να πω ότι είναι προσγειωμένος και απόλυτα συγκεντρωμένος στο παιχνίδι μας. Εγώ από τη μεριά μου ευελπιστώ να μείνει μαζί μου στη Λίβερπουλ γιατί χαίρομαι να παίζω μαζί του, όμως δηλώνω με σιγουριά ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση για να παίξει». 
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: