Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Με το… δεξί η Ουρουγουάη!! (vid)

Η κάτοχος του Κόπα Αμέρικα, Ουρουγουάη επικράτησε 1-0 της Τζαμάικα στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης.

Με το… δεξί η Ουρουγουάη (vid)
Αν ποδόσφαιρο είναι η… ουσία, τότε η Ουρουγουάη πέτυχε το στόχο της. Δίχως να εντυπωσιάσει, δίχως να κάνει καν… μέτρια εμφάνιση, η παρέα του Καβάνι πήρε δύσκολα τη νίκη 1-0 απέναντι στην Τζαμάικα και ξεκίνησε ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου της στο φετινό Κόπα Αμέρικα.

Οι κάτοχοι του τροπαίου παρουσίασαν κακή εικόνα, μην μπορώντας να κάνουν καν μεγάλη ευκαιρία (κάτι που συνέβη για τους αντιπάλους τους με τον Μάτοκς στο 40’ να μην πιάνει καλά το σουτ).

Εν τέλει στο 52’ και μετά από φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στην καρδιά της άμυνας στον Κρίστιαν Ροντρίγκεζ και με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το προβάδισμα της Ουρουγουάης. Η Τζαμάικα μπορεί τελικά να μην πήρε… τίποτα, ωστόσο προσπάθησε να «σοκάρει» τους αντιπάλους της, χάνοντας 2-3 ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Εν τέλει τίποτα δεν άλλαξε και έστω με άγχος και… ιδρώτα, το φαβορί του αγώνα επιβεβαίωσε το ρόλο του και πήρε τους τρεις βαθμούς στην πρεμιέρα.



Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα, Χιμένες, Γκοντίν, Άλβαρο Περέιρα, Αρέβαλο, Λοδέιρο (86' Άλβαρο Γκονσάλες), Ροντρίγκες (65' Ντε Αρασκαέτα), Σάντσες (73' Στουάνι), Καβάνι, Ρολάν

Τζαμάικα: Κερ, Λόρενς, Χέκτορ, Μαριάπα, Μόργκαν, ΜακΆναφ, Ντόκινς (53' Λάινγκ), ΜακΚλίρι, Όστιν, Μάτοκς (75' Μπράουν), Μπαρνς *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: