Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Κάτσε καλά!!


Η γκολάρα του Έργκους Κάτσε χάρισε την πρώτη νίκη στην Αλβανία επί της Γαλλίας στο διεθνές φιλικό που έδωσαν στο Ελμπασάν, με τους διοργανωτές του Euro 2016 να συνεχίζουν να μην… πατάνε καλά.

Κάτσε καλά!
Δεν κατάφερε να αντιστρέψει την κάκιστη εικόνα του πρώτου ημιχρόνου η Γαλλία και με ένα φοβερό γκολ του Έργκους Κάτσε γνώρισε την ήττα με 1-0 απ’ την Αλβανία, στο φιλικό που έγινε στο Ελμπασάν.

Οι Αλβανοί συνέχισαν τις θετικές εμφανίσεις στο «μπρέικ» που έχουν απ’ τις υποχρεώσεις των προκριματικών του Euro 2016, ενώ οι Γάλλοι συνέχισαν να προβληματίζουν, αφού μετά την ήττα απ’ το Βέλγιο (4-3) δεν κατάφερε να επανέλθει στις νίκες.

Ο Έργκους Κάτσε ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του ματς, με φοβερή εκτέλεση φάουλ στο δεξί «παραθυράκι» του Γιορίς, επιβεβαιώνοντας την πίεση που άσκησε η Αλβανία στο πρώτο μισό.

Ο Ντεσάν έφερε τα πάνω κάτω στην ενδεκάδα προκειμένου να διορθώσει την εικόνα της ομάδας του, που κατάφερε να αλλάξει μόνο μετά το 70’, με τους Βαλμπουενά και Πογκμπά να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες.



Αλβανία: Μπερίσα, Αγέτι, Χισάι, Λίλα (18’ Μεμουζάι), Τσανα, Αλίζι, Λενιάνι (56’ Ράμα), Ρόσι (64’ Σαντίκου), Κάτσε (80’ Μπαλάι), Μπάσα (72’ Λίλα), Τσικαλέσι

Γαλλία: Γιορίς, Σάκο, Ζαλέ (72’ Σανιά), Εβρά, Βαράν, Γκοναλόν (59’ Βαλμπουενά) , Κοντόγκμπια, Ζιρού (46’ Πογκμπά), Γκριζμάν (59’ Ντεπ), Παγέτ (46’ Φεκίρ), Λακαζέτ. 
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: