Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Πράσινη υπομονή για τρεις!!

Σύντομα οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό για προπονητή. Σε 3-4 ονόματα έχουν καταλήξει οι «πράσινοι», που περιμένουν τις εξελίξεις για Λάσμε και Καλάθη.

Πράσινη υπομονή για τρεις

Οι «πράσινοι» έχουν καταλήξει σε 3-4 ονόματα (με τα οποία έχουν γίνει και κάποιες διερευνητικές επαφές) και αναλύουν προσεκτικά όλα τα δεδομένα της κάθε περίπτωσης, προτού πάρουν την τελική απόφαση. Το θέμα θα κλείσει το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Υπομονή χρειάζεται και στα μεταγραφικά ζητήματα, ειδικά για δύο περιπτώσεις που δεδομένα απασχολούν, τον Στεφάν Λάσμε και τον Νικ Καλάθη. Ο Γκαμπονέζος σέντερ είναι πλέον περισσότερο πιθανό να αποδεσμευτεί από την Αναντολού Εφές, που συμφώνησε με τον Μπράιαντ Ντάνστον, κι εφόσον τελικά μείνει ελεύθερος οι «πράσινοι» δεν θα μείνουν ασυγκίνητοι, ενώ και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε ενδεχόμενη επιστροφή.

Όσον αφορά στον Νικ Καλάθη, το θέμα του θα καθυστερήσει, αφού ο ίδιος περιμένει να διαπιστώσει αν θα προκύψει πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ. Θεωρείται δύσκολο να βρει καλά λεφτά και ρόλο εκεί, τη στιγμή που το «τριφύλλι» τού προσφέρει τριετές συμβόλαιο με 6 εκατ. δολάρια και θα τον περιμένει, αλλά όχι… αιώνια.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας παρακολουθούν πάντα και την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ. Μοιάζει δύσκολο να μείνει στον Άρη, αλλά υπάρχουν μνηστήρες από το εξωτερικό με πρώτη την Μπαρτσελόνα, ενώ πρόκειται για μια επένδυση με ρίσκο, καθώς ο Βούλγαρος φόργουορντ έχει εκφράσει την επιθυμία να κάνει το άλμα για το ΝΒΑ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: