Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Δεν κάνει έφεση για Νεϊμάρ!


Την απόφαση να μην κατατεθεί έφεση για την ποινή τεσσάρων αγωνιστικών του Νεϊμάρ πήρε η ομοσπονδία της Βραζιλίας. Τέλος οριστικά το Κόπα Αμέρικα για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Δεν κάνει έφεση για Νεϊμάρ
Οριστικά χωρίς τον Νεϊμάρ θα πορευτεί μέχρι το τέλος του Κόπα Αμέρικα η Βραζιλία. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση κατά της ποινής τεσσάρων αγωνιστικών που επιβλήθηκε στον σταρ της Μπαρτσελόνα για την αποβολή του και τις ύβρεις προς τον διαιτητή στον αγώνα με την Κολομβία.

Έτσι ακόμη κι αν η «σελεσάο» φτάσει μέχρι τον τελικό του τουρνουά, ο Νεϊμάρ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Μάλιστα ο νεαρός επιθετικός, που παρακολούθησε τη νίκη της ομάδας του επί της Βενεζουέλας με 2-1 από την κερκίδα, θα αποχωρήσει άμεσα από τη Χιλή, προφανώς για να εξοικονομήσει λίγες μέρες παραπάνω διακοπών.

«Η διοίκηση της ομοσπονδίας και ο παίκτης ελπίζουν ότι η Συνομοσπονδία (Conmebol) θα επιδείξει την ίδια αυστηρότητα με την οποία τιμώρησε τον Νεϊμάρ και σε αντίστοιχες περιπτώσεις σε άλλες διοργανώσεις της», αναφέρει με αιχμηρό ύφος η ανακοίνωση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: