Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Τέλος η Γιουβέντους, πάει MLS ο Πίρλο!! (pic)

Την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους γνωστοποίησε ο Αντρέα Πίρλο, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

Τέλος η Γιουβέντους, πάει MLS ο Πίρλο (pic)
Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της New York City FC ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέα Πίρλο, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας γνωστοποίησε την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «NYDailyNews», ο Ιταλός μέσος έχει συμφωνήσει ήδη στους όρους του συμβολαίου με τον σύλλογο του MLS, όπου θα βρει τον Φρανκ Λάμπαρντ και τον Νταβίντ Βίγια.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τη στήριξή σας σε κάθε στάδιο της ζωής μου. Εκτιμώ την αγάπη που μου δείχνατε κάθε φορά. Ήταν τιμή μου και μεγάλη μου χαρά να είμαι κομμάτι αυτής της μεγάλης ομάδας, της Γιουβέντους. Ήταν μια πανέμορφη φάση της ζωής και της καριέρας μου και είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα σε αυτό τον σύλλογο. Πλέον ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου και ανυπομονώ για στιγμές χαράς. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ...», έγραψε στη λεζάντα με μία φωτογραφία από τον τελικό του Champions League.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: