Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Μεγαλώνει το «μέτωπο»!

Μετά την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός θέλει να διευρύνει το μέτωπο κατά της διαφθοράς για να προωθήσει ριζικές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ποιο το πλάνο των «πράσινων». Δυσκολίες για στόπερ.

Μεγαλώνει το «μέτωπο»

Στο πλαίσιο αυτό, υπάρχουν ήδη και θα συνεχιστούν επαφές με άλλες ΠΑΕ που είναι δυσαρεστημένες με το υπάρχον καθεστώς και επιθυμούν μια αλλαγή. Εκτιμήσεις αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός έχει αυξήσει τους συμμάχους του σε 6-7 και σκοπεύει να μεγαλώσει τον αριθμό. Οι «πράσινοι» θέλουν αυτή η συμμαχία να κινήσει τις διαδικασίες για να υπάρξει άμεσα αλλαγή στη διοίκηση της ΕΠΟ, να παραιτηθεί ο Γιώργος Μποροβήλος από την προεδρία της Super League και να μείνουν εκτός πρωταθλήματος ομάδες που εμπλέκονται σε χειραγωγημένα παιχνίδια, να εφαρμοστεί άμεσα ο νέος αθλητικός νόμος με την ενεργοποίηση τακτικών δικαστών και να υπάρξει ανανέωση στην ΚΕΔ με στελέχη και διαιτητές που θα είναι άφθαρτοι.

Δυσκολίες για στόπερ

Δεν έχουν ακόμη αποτέλεσμα οι επαφές του Λεωνίδα Βόκολου για την απόκτηση στόπερ. Οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την καλύτερη επιλογή και το παλεύουν τόσο για τον Σέρχιο Σάντσες, όσο και για τον Αντολίν Άλκαρας, αν και αμφότεροι έχουν υψηλό κασέ κι αρκετούς ενδιαφερόμενους. Την ίδια ώρα, ο πιο προσιτός οικονομικά Μικαέλ Σιανί έχει ζητήσει νέα παράταση για να δώσει απάντηση και φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει την υπόθεση αυτή. Υπενθυμίζεται πως η προετοιμασία αρχίζει το Σάββατο και ο Γιάννης Αναστασίου θέλει να έχει διαθέσιμο τον αντι-Σίλντενφελντ το συντομότερο δυνατό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: